Új hozzászólás Aktív témák

  • Kori93

    csendes tag

    válasz Tomaaasz #3227 üzenetére

    Szia én tőlük rendeltem karácsony előtt 1S+fülest hozzá.
    Hát nem győztek meg, azt kell, hogy mondjam.... December 5-én adtam le a nekik a rendelésem.
    A honlapon az szerepelt, hogy raktáron van a telefon és a füles is. Pár nap múlva hívtak, hogy bocsbocs, a telefon érkezik december 15-16-án ahogy megjön postázzák is. Na ebből az lett, hogy még éppen karácsony előtt megjött a telefon a füles nélkül. Mert bocsbocs, az nem lesz karácsony előtt, de ünnepek után ahogy megjön azonnal postázzák külön és elengedi a postázási költséget a fülesnél. (ez legalább korrekt)
    Na ma van jan 13.... tegnap telefonáltam már rá, hogy jóóónapot szerintem azok az ünnepek már szerintem eléggé elmúltak. Újabb bocsbocs keretében azt mondta, hogy jajjj hát pont pár napon belül várják a fülesszállítmányt, még a héten megérkezik hozzám.
    Kíváncsi leszek tényleg nem lesz-e szálíltási költség.
    Ez a xiaomishop.hu gyakorlatilag csak egy T. János nevezetű egyéni vállalkozó, szerintem a világon nem csinál semmi mást, mint berendeli Kínából ezeket a sz.rokat és ahogy megjön szép kis haszonnal kiküldi.
    A telefon amúgy eredeti volt amit kaptam, a fülesről még nem tudok nyilatkozni, a garancia is elvileg magyar, de remélhetőleg erről sose kell nyilatkoznom :))

    Száz szónak is egy a vége, másfél tetves hónap egy füles és egy telefon kiküldése, ünnepek ide vagy oda, ami kritikán aluli. Azt ajánlom inkább fizess 2000 forinttal többet és akkor edigitaltól vedd meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák