Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Én 14-én rendeltem banggood-ról, de még nem akart megjönni egyelőre.
-
Toxy
aktív tag
Na megjött a Power bank, amit 14-én rendeltem a gearbest-ről.
Úgy látom eredeti mert amiket a tesztbe írnak azok szerint eredeti.
Első használat előtt gondolom fel kell tölteni?
-
Saccco
nagyúr
Nyomd meg a gombot rajta, egyből megmutatja, hogy meddig van töltve. Nem kell formázni, 2 napig tölteni, ha erre gondolsz. Nulláról tele kb. 5-7 óra alatt tölthető (2A), áramerősségtől függően viszont lehet 10 is.
Nekem anno kb. félig voltak, amikor megkaptam.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Watt25
veterán
Ha már 2A-s töltés...
Sikerült valakinek kimérni már ilyen értéket? Vettem egy ilyet, és ezt egy 2A-s ASUS tápegységgel (PSA10E-050Q) használom. Munkatársamnak van egy valamilyen Noname powerbankja, ha jól emlékszem kb. 18Ah-s és fizikailag akkora, hogy verekedésre is elég jó... Szóval, ezzel a mérő kábellel és ASUS táppal az ő PowerBank-ja, felvesz 2A-t. Tehát a kábel és az ASUS tápegység képes rá.
Azonban az én 10400mAh-s Xiaomi-m ugyanezzel a kábellel és táppal sosem vesz fel 1,4A-nál többet. A jó hír viszont, hogy ha kell, akkor leadja a 2,1A-t.
Szóval, mért már valaki 2A-s áramot a Powerbank töltése közben?Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
András.
tag
Sziasztok!
Személyes átvétellel akarok a hétvégén venni egy 10400-ast. Hogyan ellenőrizhetem, hogy eredeti-e? Olyan kaparós cucc nem lesz rajta, műanyag dobozban vannak.
-
lkristóf
senior tag
Heló, a cikkbe benne van: Mire kell figyelni
-
Compaku
tag
28.án megrendeltem, ma reggel végre elkezdett működni a tracking
Először kiküldik Svédbe, majd onnan ide hozzánk?
PÜ-re illik válaszolni!
-
r3dsnake
nagyúr
Totál nem értem ezt az "amperháborút", nem mindegy hogy 7 vagy 10 óra alatt tölti fel? Pláne, ha éjszakára otthagyjátok.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #720 üzenetére
Nekem nem mindegy, hogy 15+ óra - mert ez több, mint egy éjszaka - vagy ennek a fele, vagy még kevesebb.
#721 - ilyen noname töltőt mondjuk tuti nem vennék. Értékesebb dolgokat töltők annál, hogy egy ilyen noname dzsunkamenedék szétküldje valamimet...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
András.
tag
Elvesztem az amperek erdejében is. 1.3A-s ASUS töltőfejjel + saját kábelével gondolom mehet a töltés, az iPhonet meg a saját kábelével szintén csatlakoztathatom majd?
-
Saccco
nagyúr
-
Jancsi11
csendes tag
Nekem mai nap érkezett meg 10000mAh bankom amit júli 15.-én rendeltem Banggood-ról.Rendeltem még hozzá ledes lámpát és ventilátort is.A lámpa már megjött.Elvileg ha folyamat be van dugva a lámpa,bekapcsoló gombbal tudom ki,be kapcsolgatni.Na nekem folyamat ég.Lehet azért van mert a nem eredeti?A bankot leellenőriztem már,az eredeti.
-
gerii
addikt
Ma megjött a 10000-es telep, a 10400-ashoz képest nagyon jó méretű, könnyű is, szóval a 10400-ast el kell felejteni
-
András.
tag
Ha veszek egy sufniGSM-es, ezerpárszáz forintos 2A-s töltőfejet, arra rádughatom nyugodtan, vagy inkább ne kísérletezzek?
-
sfbalazs
tag
Hello
Valaki nem tud most egy oldalt ahhol akciós a 10.000-es aksi?
Jólenne olyan 4 ezer ft körül szerezni megint mint a banggood-os akcióban. -
draco31
veterán
PC tápegység 5V-os ágára rakok egy USB-t, vagyis már van, mert másra már kellett. Csak most nincs itt a bank. És ez a táp 5V-on 25A-ert ad le maximum. De inkább annyit, amennyit kér az eszköz ami rajta van.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gerii
addikt
Megkaptam az 1$-os 10.000-es tokot Aliról, a végei kicsit lazák, de a célnak megfelel.
-
Tangerine
senior tag
Tegnap megmértem, nem vesz fel két ampert még üresen se. 1,50-1,52 A a maximum.
Kifele viszont 2,5 A-t is tud. 3,5 A-t is le tudott adni, de akkor a védelem miatt lekapcsolt pár másodperc múlva. Szóval valahol a kettő közt lehet a kivehető áram értéke.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
Így van. Max akkor, ha már csökkent a kapacitása. És az 1,5A se állandó, a töltés vége felé visszavesz 0,8A-1A-ra.
Bár a 10400 mAh is csak 7000-7500 mAh. Legalábbis én megmértem még az elején, hogy mennyit lehet kiszedni belőle.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest