Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Criminal017 #2700 üzenetére

    miután a minap megérkezett a hetekkel ezelőtt rendelt kék szilikon tokom az 5000-es Slimhez, vettem egy nagy levegőt, és megrendeltem ezt a (mű)bőr tokot a 10'000-es Prohoz. mindemellett őszintén úgy gondolom, hogy ez túlzás, több szempontból is. egyrészt bármilyen jól is néz ki (a képeken), egy PU tok biztosan nem ér ennyit. igaz, valódi bőr toknak mi értelme lenne, mármint egy ilyen eszközhöz? :) másrészt: a tok ára vetekszik egy kisebb kapacitású powerbank árával.
    persze magának a Pro powerbanknek sem látom túl sok létjogosultságát a Power bank 2 (10'000 mAh) mellett, ami kevesebb, mint a felébe kerül. éppen ezért nem is bajlódtam az észérvekkel :D

    Aki most a legjobb vételt keresi:
    magasan a 10'000-es power bank 2 vezet. A jelenlegi 15%-os akciónak köszönhetően pontosan egy árban van a régi tömzsi modellel. A szilikon tok meg 500 Ft hozzá.

    C0d3r:
    hát ez szerintem rejtély marad, bár engem marhára nem zavar az 1A alatti töltés még a 20'000-es power bankemnél sem, mert az akksi élettartama szempontjából nem igazán hiszek a gyorstöltésben. ellenben ahogy egy power banket jellemzően használok, ott szinte semmi jelentősége annak, hogy 12 vagy akár 24 óra alatt tölt fel teljesen :)

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák