Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Na gyerekek, nézzétek el nekem, hogy ilyet írok, de egy 6 4-5 éves, hagyományos fülest cseréltem le P3-ra, azért a meglepetés. Sokat olvasgattam, okultam, tanultam, és elkezdtem bejáratni a fülest, csak most, eddig nem volt rá se időm, se alkalmam. És egyre jobban tetszik a hangja :C
    Eddig olyan fátyolos, tompa, halk volt. Most már érzem, hogy egyre erőteljesebb, dinamikusabb, szebb a hangja. Bevallom, eleinte nem voltam megelégedve a P3 hangjával, ezért - és mivel jó áron sikerült, - rendeltem mellé egy Hybridet is (még nem jött meg), hogy összehasonlítsam. Az eredeti terv az volt, hogy amelyik jobban tetszik, azt megtartom, a másikat eladom, legyen az bármelyik a kettőből.
    A terv annyiban változott, hogy a P3-at tutira nem fogom eladni.

    Most ülök a gépnél és a fülemben van. Szuperkényelmes (a gyárilag rajta lévő harang az én méretem [talán M méret], S és XS kicsi, L meg nagy), az első in-ear füles, ami nem esik ki a fülemből, a Bohemian Rhapsody szól, már harmadjára :DDD
    Nem vagyok naiv, tudom, hogy a 20-30 ezres cuccok se véletlenül kerülnek annyiba, a P3 meg még itthon is csak 7-8 ezer, de nekem teljesen elég a hangja.

    Na, befejeztem, csak úgy éreztem, ez kikívánkozik belőlem, és hátha a későbbiekben bárkit érdekelhet az én véleményem, 2 hétnyi (de elég kevés) tapasztalat alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák