Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Steve1207 #4274 üzenetére

    Talán másoknak is hasznos ezt kifejteni. A tévés youtube app is tud okosságot, ami a miboxon fut.

    a youtube kétféle módot is tud:
    - amikor a tévé kóddal aktiválva van, a hozzákapcsolt telefonról ki lehet rá küldeni tartalmat, akár más hálózatból is. Ez bármilyen tévés youtube-ot használó eszközzel megy, úgy mint nem androidos okostévé vagy akár firetv stick. Persze a mibox tévés android appja is tudja. (lehet, hogy a smartyoutube alternatív app is tudja ezt)
    - igazi chromecast mód, amikor a cc minialkalmazás töltődik be és úgy megy. Ennek más a kinézete és ha a boxon elkezdjük nyomogatni, akkor nem kerülünk vissza a youtube appba, hanem simán csak kilép.

    Viszont valóban léteznek olyan alkalmazások, amelyek, ha telepítve vannak, akkor az olyan fajta cc kapcsolódás helyett is betöltődnek (pl netflix). A youtube esetén nem éltek ezzel, szerintem így jobb is, mert több lehetőségünk van.

    Az igazi cc módban, ha épp nincs semmi lejátszás alatt és playlistben, akkor ez a kép látszik

    Lejátszás közben, ha a telefonon hozzáadok újabb elemet a listához, akkor valami ilyesmit látni.

    Fontos, hogy itt csak pause-t és hangerőt tudunk a távirányítóval is nyomni. Ha tekerni akarunk, azt a telefonon tehetjük meg. A tévén ilyenkor nem jön fel csúszka és más videók ajánlásának listája sincs meg alul.

    Ha fel akarjuk venni a telefont a youtube tévé módhoz való összerendeléshez, azt a miboxon a youtube app beállításai alatt a tv kóddal összekapcsolásnál lesz (a kód egyszer használatos :P )

    Ezt kell az instrukciónak megfelelően telefonos youtube appban a beállítások (saját felhasználónk kezdőbetűje, ikonja a jobb felső sarokban) alatt lévő megtekintés tévén menüpontban, a tévékód megadásával beírni oda

    Így a kiküldés céljaként megjelenik még egy eszköz (youtube on tévé), ami viszont a normál youtube alkalmazást indítja el a miboxon. Bár lehet kicsit nyűgös, mert háttérben kidobja a memóriából. Ha előtérben van már, akkor a telefonnal össze tud kapcsolódni. És oda-vissza működik ilyenkor. Nemhogy a telefonról lehet irányítani, de a telefonon lévő playlist szinkronizálódik a tévével. Ha a tévén választok mást, a telefonon nyitva lévő app is követi azt. Néha jópofa, főleg ha felváltva tallózgatnék és szöveggel keresnék dolgokra.

    Ilyen módban a szokásos felületen minden megvan, a csúcszka és ajánlók is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák