Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz margithid #1358 üzenetére

    Nyilván ha nem hánynék a miuitol még nem is lenne gond , vennék egy felső kategóriásat belőle .
    Én végig próbáltam a az összes értékelhető márkát , samsung ,huawei , lg , Xiaomi , iPhone , meg még amik le morzsolodtak az évek során .
    Samsung lassú nehéz rendszer, emui miui nagyon ios akar lenni, főleg az emui . Plusz sok rettentő idegesítő dolog van mind2 ui esetén .
    Oneplus nem próbáltam , valahogy mindig le maradtam az aktuális szériáról, a használt készülékek meg enyhén viccesen drágák .
    Pixelhez nem volt szerencsém ,csak pixel romokhoz (legutóbb poco f1) pie alapon.
    Eléggé jó volt az élmény , nulla lagg atom stabil stb stb. Csak sipakolt állandóan jó pár app , hogy rootolva van (hiába volt magisk hide ) plusz előbb utóbb mindig az volt a vége hogy vagy egy elbaszott update után rakhattam újra a rendszert .
    Szóval abból meg nem kérek megint
    iPhonebol nálunk volt 4s ,5s ,6s aszonynak ,meg nekem se.
    Igazából ott az volt a problémám hogy próbáltam androidos készüléként használni.
    Most nyilván mivel van okos órám is , nekünk 2 xr pl meg óra vásárlás eléggé sokba fájna . Szóval inkább gyűjtünk aztán majd jövőre lesz belőle valami.
    Realme nálam az új reménység lenne ,de rohadtul nincs kedvem mint ami a xiaomival történt , előbb utóbb ők is át esnek majd a ló túloldalára .
    Mind amellett a piac is nagyjából igazolja hogy kikben érdemes gondolkodni .
    Nem mellesleg amennyit elvertem az évek során a telefonok próbálgatásával hogy meg találjam az ár érték arányban jó készüléket, lazán vettem volna 2 évente egy csúcs kategóriás készüléket .meg talán maradt volna még pénz is .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák