Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Sabber #2289 üzenetére

    "már megnyitottam ezt a szar blt de nem tudom mennyi idő van még, hiába csináltam meg a programmal amit felajánl, csak lefut és semmi nem történik, így leszartam mert felbaszott, addig meg nem fogok frt csinálni amíg nem telik le, mert xiaomi romot fogok feltenni."

    Nem rosszból, de ennyi átláthatatlan dolgot egy mondaton belül rég olvastam már. De nyugi, én még mindig segíteni akarok.

    Most akkor megnyitotta vagy nem? Ha nem tudod mennyi idő van még, akkor mi futott le? Ha viszont lefutott ,akkor automatikusan kapsz egy fr-t. Utána neked már nem kell. Ide nyugodtan berakhatod a topikba egyébként az ablakokról a screenshotot. Sokan szívesen segítünk még mindig.

    "És már mondtam nem az egy app miatt nem csináltam frt, hanem a rohadt átláthatatlan gagyi szar beállítások miatt, mert mire mindent beálligatok, letiltok, átállítok azzal elmegy egy csomó időm.
    és attól hogy nektek van időtök ezzel szarakodni, másnak drága erre...
    "

    Szerintem egyáltalán nem átláthatatlan a beállítások rész. Amiket látok ismerősöknél iOSon vagy mondjuk egy Oxygen OS-on, vagy csak haver EMUI-án, tudom fogni a fejem.

    És nem tudom, ki hogy van vele, de én megvettem az első Mi4c MIUI telefonom, az volt az első, hogy végigtúrtam minden egyes menüpontot, mert csak tisztában akarok lenni azzal, hogy mit használok, és mi mire jó. És ez meg abban az időben volt, amikor annyira "zárt" volt a MIUI, hogy külön beállítás nélkül az app-ok még internetet sem kaptak, sem futhattak a háttérben!! Ehhez képest a MIUI10.5 egy kész leányálom. 5 évnyi használat után pedig minden annyira logikus és utolsó centiig testre szabható, hogy egy két custom ROM még mindig nem képes ilyenekre.

    Én azt mondom, ha nagyon unatkozol, fuss végig minden menüpontot. Később csak profitálhatsz belőle. A beállításokban levő keresőről nem is beszélve, hogy azzal meg gyakorlatilag minden 99% pontosan megtalálsz.

    És nem hiszem, hogy olyan sok beállítást kéne csinálni egy friss rendszeren. A 80%-át helyrehozza Mi Cloudból(ha minden be van állítva).

    Sok embert olvasok facebookon is, hogy "Küldjétek el az új számotokat, mert új telóm van". Holott már google fiókba szerintem lassan 10 éve lehet menteni telefonszámot. És ez csak két kattintás, hogy oda mentse és saját magad szívatásától óvod meg magad későbbiekben.

    Lehet, hogy most nehezen veszed rá magad, de hosszútávon sok bosszúságtól óvod meg magad, ha tisztában vagy az általad használt eszközök működési struktúrájával.

    Ez a rész, hogy néz ki nálad?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák