Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    Értesítések témában:
    Még mielőtt valaki azt hiszi, hogy minden telefon rossz én jelentem nálam minden tökéletesen működik. 3 hete van meg a telefon, MINDEN értesítés azonnal megjön, Gmail kb 5 másodperccel a PC előtt, Outlook kb 15 seccel a céges számítógép előtt.Soha nem maradtam le se messenger, se viber üzenetről. A Xiaomi okos otthon kínai szerveres, de így is villámgyors, sokkal gyorsabb mint Oneplus 5-ön volt. Ajtónyitás kb 1 secundumon belül csipog a telefonomon. Amióta megvan a telefon még nem tapasztaltam semmilyen lefagyást, FC-t, lassulást. A telefont még frissítésen kívül soha nem kellett újraindítanom.

    Nem vagánykodásból írom, de attól hogy vannak egyéni problémák még a csendes többségnek jól működnek ezek a dolgok. De nyugi az enyémnek is vannak ám hibái.

    ----------------

    És akkor amik NEKEM nem működnek:
    - Waze - mint már írta más, hogy ha használod a navigációt és mondjuk viberen válaszolsz valakinek, vagy elég ha egy kicsit háttérbe helyezed az alkalmazást akkor elveszti a GPS jelet. Ez lehet waze probléma, nem tudom. Más GPS alkalmazást még nem próbáltam.

    BT: A telefon BT - al tökéletesen működik Xiaomi Amazfit Cor 2 okoskarkötővel, Soundbarral, céges géppel, más telefonokkal, boomboxokkal, viszont vmiért nyögvenyelős a használata a kocsiba levő Kenwood DPX5000BT-vel. Amint bekapcsol a fejegység egyből kapcsolódik a telefonhoz, de sajnos a media audio az nem akar sehogy sem, csak a Phone calls. Ilyenkor mindig be kell lépnem a BT beállításokba, kivenni a ''media audio" mellől a pipát, majd visszatenni. Egyből jó onnantól. Ez azért eléggé idegesítő minden indulásnál.
    Találkozott már valaki más ilyen hibával?

    Üdv: Laci

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák