Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz xedos #8005 üzenetére

    Normál módja a heti általános frissítésnek ez lenne: ROM.zip telóval letölt (vagy PC-ről telóra rámásol) > Updater App megnyit > Choose update package > ROM-zip frissítés kiválaszt > OK

    OK gomb lenyomása után install script automatikusan teszi a dolgát (reboot to twrp > wipe system > wipe dalvik/art > install ROM > reboot to system) egészen a teló újraindításáig. Tehát nincs decrypting frissítésnél, mert a decrypting folyamat az bug, ami törli a ROM-ot még a telepítés előtt, és ezután már hiába boot-ol be a TWRP-be nem lesz mit feltelepíteni és itt megáll a folyamat.

    Viszont a probléma az, hogy az updater app fix/patch amit alkalmaztunk a decrypting eltávolítására (annak érdekében, hogy a fentiek szerint működjön), csak tiszta telepítés után teljesül. Nekem ugyanaz volt a problémám a tesztek alatt mint neked, hiába próbáltam bármit, hiába nyomtam factory reset-et, semmi semmitől nem javult meg, csak clean install MiFlash után. Szóval én azóta szokásos módon (az itt leírtak szerint) Updater app-ból frissítek.

    De ha nem szeretnél clean inastall-al bajlódni, akkor nyugodtam maradhatsz annál a módszernél, hogy letöltöd a ROM-ot telóra, újraindítod a telót recovery módban és TWRP-ból feltelepíted.

    Pont ezért szerepel a telepítési/frissítési metódus alatt ez: "For update from 7.0 to 7.0 reboot into TWRP (Updater app doesn't work yet)" mert manuális TWRP-ból telepítés mindenkinél működik, viszont Updater app telepítés csak clean install usereknek.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák