Új hozzászólás Aktív témák

  • mizoli

    addikt

    Sziasztok,
    Csatlakoznék a csapathoz, szeptember közepe óta vagyok tulajdonosa egy gyönyörű, fekete, 64 GB-os MI3-nak (280 € volt egy alumínium "tokkal" együtt). Szerk.: ja igen, az alu tok bizony leárnyékolja a GSM hálózatot, van, hogy alig van térerő. És kicsit csúszik is.
    Mivel végigolvastam az összes hozzászólást, tudom, hogy többekben felmerült a képernyővédő fólia, vagy edzett üveg vásárlása. Merem ajánlani az üveget, nekem tökéletes, 0.26 mm vastag, kerekített élű, nagyon könnyű felrakni, magától simul rá a kijelzőre).
    Nem ez az első Androidos kütyüm, és mint a régebbieken, ezen is kipróbáltam az elérhető ROM-ok többségét.
    Jelenleg az egyik partición a V5, 34-es stabil multi ROM van, a másikon a legfrissebb V6-os-t szoktam kipróbálni CWM+TDB, külön data part. A V6 nekem nem annyira jön be, mint a V5, de érdekel, hogy hol tart a fejlesztés.
    És bizony hiába a TDB meg a külön-külön data partició, ha váltok a V5-ről a V6-ra és vissza, a V5 sokszor random módon belassul. Mivel nem ezt használom telefonnak -csak "kütyüzök" :) vele-, annyira nem érdekes, hogy időmtől függően naponta többször is törlök mindent, újra telepítgetek, (vagy éppen visszaállítok egy mentést), bár már kicsit unom.

    Fejvadi:
    Szerintem is egy "tiszta" telepítést kellene csinálnod, javasolom a 34-es stabil ROM-ot, avval nem lesz gondod. Aztán a CWM-mel csinálj egy backup-ot a jól beállított rendszerről.
    Van a CWM-nek egy olyan funkciója, hogy egyik system-ről a másikra is csinál restore-t (pl.: Restore Sytem 1 -> System 2), így lesz 2 db jól működő rendszered.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák