Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Feltettem ismét a RR-t, ha már kijött belőle egy új verzió. Ugyanaz a két, idegesítő hiba még mindig megvan, mint amikor utoljára próbáltam valamikor május elején:
    - az adatforgalmat hiába kapcsolod be, nem fog csatlakozni a hálózatra. Repülős módba kell tenni a telefont, majd visszaengedni a hálózatra, csak ezt követően megy a mobilnet.
    - A wifi a gyenge jelre nem csatlakozik rá automatikusan, hiába van kikapcsolva a "rossz minőségű kapcsolatok kerülése" opció. Ahol MIUI-val simán megy magától wifire a telefon, ott RR alatt kézzel kell csatlakoztatni az ismert hálózatokra is. Ez azért jópofa, mert az irodámban gyenge a wifi, és míg a MIUI azért el-elkapta a jelet, ezzel is adatforgalmat spórolva, az RR inkább a mobilnetet csipegeti. Egy átlagos nap MIUI-val: ~1MB, RR alatt ~5MB.

    Ezen kívül:
    - nincs egykezes mód
    - nincs a gyorskapcsolók között rezgés, némítás
    - a hangerő gombokkal nem lehet teljesen lenémítani a telefont, csak akkor, ha a rezgés ki van kapcsolva. Ha legalább lenne egy "néma" és egy "rezgő" gyorskapcsoló a redőnyön, mint a MIUI alatt...
    - a gmail üzeneteket hiába olvasom el, csak akkor jelöli olvasottnak őket a rendszer, ha kézzel ráfrissítek a fiókra. Push, persze.

    Gyors, valóban, de nem vagyok oda érte. Ebből megint MIUI lesz hamar.

Új hozzászólás Aktív témák