Új hozzászólás Aktív témák

  • oroszpeter_f

    tag

    válasz Kampó #1258 üzenetére

    Szia!

    Barátnőmnek A5 2017 van. Kamerában jóval erősebbek a Samsungok, de úgy érzem, hogy a platinummal sincs baj. Mindent helyén kell kezelni. Ez egy mobiltelefon nem egy fényképezőgép. Picit gyengébb az átlagnál, de teljesen hozza azt a szintet amit én egy telefontól várok (fotósként). A hátsó kamera dinamikatartománya (szoftveresen bizonyára) olyan jó, hogy profi DSLR-nek nincs nyersen ilyen átfogása. Tapasztalat.
    Igazi előnye a samsungnak éjszaka jön ki, a platinum nem erős esti fényekben. Ha van kis érzéked hozzá manuál beállításokkal sokkal jobb és világosabb képeket tudsz kicsikarni.
    Hardveresen a platinum veri az a5-öt, majd dupla olyan gyors. Az a5 ujjlenyomat érzékelője egy kalap ne írjam le mi, szenvedni kell vele, mert a kis keskeny ovál home gombba integrálták (nincs elegendő felülete). A platinumban hátul van egy rendes kerek leolvasó, ami jól működik, nekem a "megtalálásával" se volt sose bajom, hiába kritizálják annyit.
    Beégni az összes amoled beég aminek virtuális navija van alul, mondjuk az a5 pont nem ilyen.
    Nekem a hangszóró rács se vált még le (kopp-kopp), lefelé nyíló flip tokban tartom kezdet óta, a kameralencse is teljesen ép.
    Én megint megvenném a telefont, ha most döntenék, mert ár-érték arányban szuper.

    Ha gondolod, privátban küldök teljes felbontásban képeket, videókat a platinummal, júliusig pedig az a5-tel is tudok hasonlót intézni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák