Új hozzászólás Aktív témák

  • belashx

    senior tag

    válasz szaszlaci #1634 üzenetére

    Nem érdekel mi az oka, hogy az a kábel annyira tompán, döglötten szól. Az a lényegen nem változtat. Viszont mási kerősítőn, másik hangfalon is ugyanezt adta elő. Mindegy.

    Pszichoakusztika: Elviekben a prekoncepicók miatt emlegetted, és erről is szól. Megveszek valamit, ami sokba kerül, és hallani akarom a különbséget. Nemde?
    Te leülsz, és nem akarod hallani a különbséget. Szerintem pont annyira működhet a hifisták esetében, mint a szkeptikusoknál.

    Én tisztában vagyok a rendszerem hiányoisságaival, de az elmúlt 1-2 évben nyugiság van, így beérem azzal, ami van, holott tudnék mit alakítani rajta, de persze vannak olyan erényei, amiből nem szívesen engednék. (pl. nagyon széles a színpad, tiszta, részletező a középsáv)

    Miért fontos annyira a mérés, ha tetszik, amit hallasz? Ha pl. rosszak a parméterei valaminek, de tetszik, akkor nem veszed meg, mert nem felel meg az elvárásaidnak? Nagyon ezt sugallja az, amit olvastam tőled.

    Sikerült a letöltés, de tréfát sejtek, vagy tényleg ennyire szar az eredeti. Először azt indítottam el, és azt hittem, az az opus-os.
    Amúgy megpróbáltam egyet átalakítani a sajátok közül, de ráküldött egy normalizálást is (Vagy így műxik? Nem találtam ilyen jellegű állítási lehetőséget az opcióknál.), és sokkal hangosabb lett, mint az eredeti. Szóval azzal nem lenne gond a 10/10, de a 100/100 ABX sem. :D

    "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Új hozzászólás Aktív témák