Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
roli543
őstag
Hozza majd a Z széria minőséget, se sajnos attól félek, hogy ugyanúgy fog ki nézni, mint a Z1em
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
balaaazs
senior tag
Oldalsó bekapcsológombba épített ujjlenyomatleolvasó, jeee!
Remélem a compact megmarad 4.6 körüli méretnél.
¯\_(ツ)_/¯
-
balazsfanni
csendes tag
Nem az a baj, hogy rosszul néz ki, csak már lehetne valami más! Valami új benne
-
Kékes525
félisten
válasz balazsfanni #5 üzenetére
Az erőltetett változtatás, lásd Samsung Galaxy S6 Edge, rosszul is elsülhet. Kezd elveszni az újdonság varázsa.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
balazsfanni
csendes tag
Na az tényleg baromi jól néz ki!
-
CivicEsi
senior tag
Itt érdekes dolgokat írnak róla!
Sony Xperia Z5 Specifications:
RAM : 4 GB
Display : 5.5 inch screen and 4K Resolution
Processor : 3.2 GHz Octa Core 64bit Qualcomm Snapdragon 820, bár néhány helyen 810-et emlegetnek.
Primary Camera : 30 MP with G+ sensors
Front cameras : 10 MP with Face-Detection
Internal Storage Capacity : 128 GB
Battery : 4500 mAh battery with fast chargingHa ezek mind benne lesznek, szerintem nem várok majd/ nem veszem meg a OnePlus2-őt!
[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
darkpower
aktív tag
-
CivicEsi
senior tag
Még talán az akksit erősítették meg más oldalakon, hogy 4500Mah-s lesz benne.
De kíváncsivá tett nagyon várom.
A Z1-es volt ami nekem a kedvencem volt, használtam több mint 1,5 évig (nálam nagy szó, általában 3 havonta másik telefonom van)!ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
ak76
senior tag
válasz darkpower #12 üzenetére
Kit érdekel a 20/30/100 csrillió megapixel,ha túlmelegedés miatt "a kamera alkalmazás sajnos leállt" c. üzenetekkel kápráztatja el az usert?
Itt van az asszony Z2-je,nem csinálna rossz képeket,csakhogy 10 perc Full Hd video,20-30 (vakuval kevesebb is elég) kép után feladja,kétszer is megjárta a szervizt (kritikátlan,pökhendi balkáni csürhe,inkább a pestis mint hogy még egyszer betegyem oda a lábamat),sose volt vízben pedig "vízálló",vigyázva van rá,Spigen tok,9H üvegfólia,stb stb,és egy kirándulást nem bírt végigfényképezni,fél óránként áll le a kamera app,a fentebbi hibajelentéssel.
A szerviz reakciója:ez ilyen,konstrukciós hiba,épp hogy azt nem mondja,"ezt beszoptad".[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
Ebben teljesen igazad van, nagyon gáz az a jelenség. Sajnos Z3C esetén is adott, szerintem a Z5 is "megkapja".
Ami mondjuk nagyon érdekel,h a többi, szintén sony kamera modullal érkező telefon miért nem produkál ilyet...
Egyáltalán nem lesz nagy szám ez a Z5, kicsit javítgatnak rajta, de a WOW faktor nagyon nem lesz meg[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
Igen értjük a célzást, tudom, hogy óvatosan kell kezelni az ilyen infókat, a szarkazmusodat megtarthatod akár magadnak!
De mivel ekkora szakértő vagy, nem látom a valós specifikációkat a hozzászólásodban, ja várjál, nem is volt!ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
vicze
félisten
Egy nem bejelentett készülékről hogyan? Totál érdektelen a specifikáció amíg be nem jelentik. Ilyen hasra ütés baromságot bárki tud írni.
Arról én nem tehetek hogy a hülyesége "terjeszted". Ezeken röhögni kell egy jó és továbblépni.
A 820 elve 4 magos nem 8 és 3GHz-tól is elég messze lesz, a decemberi elérhetőségét meg se említem, de nem szeretnék végigmenni a hülyeségek során felesleges. A 4500-ös aksit is hiába várod.[ Szerkesztve ]
-
Halkow.
senior tag
Jöhet! A formavilágal szerintem nincs baj, inkább az ui-t kellene átszabni.
-
CivicEsi
senior tag
Nos, mutasd meg kérlek, hogy hol írtam azt, hogy "EZ LESZ BENNE!", ha emlékeim nem csalnak, anyit írtam, hogy érdekes dolgokat írnak azon az oldalon róla!
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
ctvagyok
őstag
Hát remélem ott lesz az OIS és az IMX 240 amit lebegtettek. Talán megverik a konkurenciát. Ez már ráférne a Sony-ra.
Az s810-nél meg nincs jobb.
Igazából a Z5C jobban érdekel. Remélem FHD lesz. -
Fejvadi
nagyúr
A villámgyors még nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Meglátjuk.
-
Tidzsimon
őstag
-
ak76
senior tag
válasz Tidzsimon #32 üzenetére
Még a 808 is jobb választás lenne,elég ha a Flex2 vagy a G4 közti különbségeket nézzük,a 810 nyilván erősebb a benchmarkokon,de ez a hétköznapi használat során nem jön át,a HC használatnál meg egyenesen hátrány,hogy a terheléssel arányosan csökkenti a teljesítményt a melegedés miatt.
-
blagolf
senior tag
Érdekes nekem a Z3 C mióta meg van (2104.11.28.) soha nem állt le a kamera, pedig kapott rendesen (pl.: rally futamot végig videóztam, fényképeztem) Hetente minimum egyszer fürdik is, és beázni sem ázik be. Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
Oldalsó bekapcsológombba épített ujjlenyomatleolvasóra kíváncsi vagyok hogy a valós mindennapokban menyire lesz használható. De várom nagyon.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vicze
félisten
válasz Luck Dragon #43 üzenetére
Na arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
tag
-
vicze
félisten
válasz coldfirexx #45 üzenetére
Ezt csak a Sony tudja, meg a sok leakelő persze. Mondjam azt hogy talán az se biztos, hogy Z5 lesz most?
Egy telefon bemutatnak azt kész, többit majd az IFA-n. -
Quasi_modo
nagyúr
-
mtcob
senior tag
C5 Ultra jó irány design terén, arra rámehetnének ahelyett hogy ötödjére is előjönnek ugyanazzal a külsővel, és csak az elvárható minimumot megütő hardveres előrelépéssel...
Z3C esetén mennyire súlyos ez a túlmelegedés? Ismerős pont készül egyet venni, nem örülne neki ha 10 percenként el kéne tennie a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A cikk irja is , hogy a compact az 4,7 lesz teljesen korrekt meret. Nekem a fantaziamat az oldalso gombba epitett ujlenyomat olvaso csigazza fel. Nincs most elottem, hogy fog az majd vajon kinezni/mukodni persze , ha lesz valmi egyaltalan a valosagban , ebbol a cikkbol...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
istnag
addikt
válasz Quasi_modo #47 üzenetére
Nem hírből hallottam,z3c n és z2 n is tapasztaltam.Nem köpködök egyébként, a z3c t dicsérik, de a tények azok makacs dolgok. Mindkét ismerősöm nekem mutatta meg, hogy miért van ez,mert tudták, hogy ilyen telefonbuzi vagyok. A felbontását levettem és minden oké lett.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Quasi_modo #51 üzenetére
Mi meg azt állítjuk, hogy 4K n előjön. Azt is leírtam, ha visszaállítjuk a felbontást akkor semmi baj. De a probléma attól még létezik.
-
blagolf
senior tag
Full hd-ban és 4K-ban videóztam. Egyszer kipróbáltam azt is hogy 4K-ban elindítottam a videó felvételt 20 perc után meguntam és megállítottam. Nem mondom hogy nem volt meleg, de nem állt le. Szerintem ennyi 4K-tól minden telefon melegedik. A Z1 C-nél volt ilyen gond, de a Z3 C-nél nincs.
Üdv, Zoli
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #51 üzenetére
Tehát ha más használni szeretné a telefon funkcióját, amire képes és ott van, akkor menjen a fenébe vagy mi?
Vagy amit te nem láttál nem létezik vagy hogy van ez? Nem túl extrém körülmények között 6percnyi 4K-val és jó sok 20MP-s képpel elég "simán" előhoztam, és nem kicsit bosszantott(bár számítottam rá), mert pár dologról így lemaradtam. Értem én, hogy menjek a fenébe hogy használni akarom. Persze lehet homokba dugni a fejet és kiabálni, hogy én sose láttam ilyet, így nincs. -
laci_csk
senior tag
Azt mondtam magamnak hogy 6 coll ala nem megyek, de ha ez a Z5, 5,5 collal es a regi, jol bevalt design-al eleg kompakt merettel (75%) jelenik meg, akkor megvettem. Az akksi meg nyugodtan lehet 4500 mah, mivel nagyobb a telo merete, tehat belefer nagyobb akksi is. Kiderul a jovo heten.
Xperia XZ3
-
Quasi_modo
nagyúr
Te láttál ilyen hibat, más meg nem. És? Akinek nincs baja az halgasson? Ne háborogj ezen van ilyen.
Ha akarod még egyszer leírom: 4K videót nem csinálok mert egyelőre nem érzem szükségét. 20Mpx-es képet meg azért nem csinálok, mert szintén felesleges, másrészt a gép jobb 8 Mpx-en.
Egyébként meg ahogy elnézem, az ilyen funkciók mint a 4K videó mindig előbb jönnek, mint hogy a vas kompromisszumok nélkül alkalmas lenne rá. Lásd pl az i8910HD HD videóját. Tudta az igaz de milyen minőségben. Vagy a Nokia 808-on a 1080p. Tudta de néha akadt.
Nem kell ahhoz fannak lenni, hogy valakinek jól működjön a mobilja.valami
-
janeszgol
félisten
válasz Quasi_modo #58 üzenetére
"4K videót nem csinálok mert egyelőre nem érzem szükségét." +1
"20Mpx-es képet meg azért nem csinálok, mert szintén felesleges, másrészt a gép jobb 8 Mpx-en." +1
1/2.3'' szenzorméretre még a 14 megapixel is sok (talán a 12 megpaixel a plafon), nem hogy a 20. Marketing bullshit, amit bekajálnak az emberek. A 4K videóról a max FHD-s TV-k, monitorok (itt a QHD is csak jövöget) és kijelzők korában inkább nem nyilatkoznék.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #58 üzenetére
Nem csak én láttam tökig van a net ilyenekkel, csak itt mások is írták, de nyilván csak "én" voltam...
Ha te nem használod akkor az miért érdekeljen engem aki használni akarja???Nem azért vettem, hogy polcra rakjam és nézegessem, hanem hogy használjam a képességeit, eléggé hidegen hagy hogy más mit NEM csinál vele.
Azt hogy más készülékek ugyan ezeket gond nélkül tudják meg se említem, mert akkor megint csak a pampogás jön, érdekes módon más gyártónál a problematika nem jelentkezik egyáltalán.Tudom, tudom rosszul fogom...
[ Szerkesztve ]
-
deakpeti
tag
Bekapcsgomb ujlenyomatolvasos az igen
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest