Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsadi

    őstag

    válasz csababarca #2423 üzenetére

    Lehet ez is közrejátszik:
    "VV Attila válasza egy posztra. Érdekes. Az eredeti anyag az Indianmore oldalon van.
    ——
    Köszönöm a cikkben való megemlékezést, elolvastam az írást, és abban egyetértek veled, hogy a kontraszt Bálint, és a többiek között igen látványos.
    Viszont az írásodban ahol engem említesz, muszáj hogy tegyek egy apró korrigálást, ami igen jelentős különbség ahhoz hogy összehasonlítható legyen a mostani helyzettel.

    EZT ÍROD:
    " utoljára ekkora kontrasztot Knapp Attilánál lehetett látni, akinek szintén könnyű dolga volt, hiszen a többi játékos együttes IQ-ja sem érte el az övét."

    Szóval akkoriban azért ez nem így történt. Manapság már kevesen emlékeznek rá, de nálunk néhány korlátozott képességű játékos mellet azért játékosok között volt praktizáló ügyvéd, diplomás szociológus, és olyan játékos is aki éppen a közgáz mellett a rendőrtiszt főiskolára is járt párhuzamosan, vagy éppen egyéb főiskolára járt a lányok közül egyik-másik. És igaz, a diploma nem egyenlő az értelemmel, de köztük többen is eléggé jó aggyal rendelkeztek. De a kevésbé iskolázott játékosok között is tudnék mondani 1-2 igen csavaros észjárású ellenfelet akik végig agyalták, és taktikázták a fél évet. Szóval az hogy ilyen nagy lett volna a kontraszt, vagy hogy a többség IQ szegény lett volna a vv5-ben azzal én nem értek egyet.
    Biztosan állíthatom hogy baromi nehéz dolog volt akkoriban egy reality -t végigcsinálni. ha másért nem is de már önmagában a fél év sem volt egyszerű. És persze volt más is, akkor még a többség gondolkodott, jól vagy rosszul de csinálta.

    Az RTL-2 korszakkal ez megváltozott , fél év helyett 3 hónap, és full káosz csoportdinamikák jellemzik a szériákat. A szereplők csak sodródnak, és néha visszapattannak egymásról a fizika törvényének megfelelve. Ilyen szériákban, egy Bálintnak elég simán normálisan viselkedni, és automatikusan megnyerheti a játékot, hiszen a többiek egyszerűen 1-2 hónap alatt lejáratják saját magukat, anélkül hogy azért bármit tennie kellene Bálintnak.
    Ha szavaznék, lehet hogy én is rá szavaznék, vagy valamelyik villabarátjára. Vivi. Robi.
    Üdv
    Knap Attila"

    Bárcsak bemehetne pár napra.. :)

Új hozzászólás Aktív témák