Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Volt már projektorom, de 3 év tapasztalatából kiindulva már nem vennék többet hagyományos kialakításút, csak olyat amit közvetlenül a fal előtt kell elhelyezni.
-
ripla
addikt
(#8) -RARA-
Hát igen, ezzel pont az a baj, hogy akkora mint egy bőrönd. Léteznek normál méretben is projektorok, igaz nem 4K-s, viszont az nem is kerül több millió forintba.Az, hogy ha valaki mászkál előtte, az kitakarja a képet.
Egy 4*4 méteres szobában használtam (Optoma 1080p FullHD), de folyton négykézláb kellett kikúszni pl. vécére, főleg egy izgalmasabb filmnél vagy játék közben, mert különben az illetőt megdobáltak az üres üdítős palackkal.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz canniball #10 üzenetére
Tényleg az volt a fő problémám, hogy amikor valaki mászkált, akkor kitakarta a képet, mondhatjuk rá, hogy elenyésző probléma, de egy idő után zavaró tud lenni, ha valaki csak nyújtózkodik egyet, már az is kitakarja a kép egy részét. Ezért mondtam, hogyha megint vennék, akkor már csak olyat, amit a fal elé kell tenni. Annak ráadásul falipolc sem kell, sokkal kényelmesebb az elhelyezése.
(#12) MZperX75
Nekem egyszerűbb volt egy fali polcra tenni, mint szétfurkálni a plafont, ahol 1: nem tudom hol megy a 220 a lámpához, 2: mivel 190 körüli magassággal rendelkezem, biztos hogy folyton nekimentem volna, 3: megoldani igényesen a vezetékezést, hogy ne féloldalasan a plafonról lógjon lefelé. Túl sok macerával jár.
Illetve, hogy néz már ki, hogy fentről egy állvány belenyúlik a képbe? Folyton odavonzaná a tekintetemet. A legkényelmesebb megoldás egy falipolc a fejed felett/mögött.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest