Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Gyakran sütők benne sültkrumplit, amit a kosárban x időközönként átszoktam rázni, ezt a rácsossal problémásnak gondolnám,
Rács berakását is problémásnak éreztem, közepén tudod csak megfogni, de igazándiból nincs fogása, és próbálod nem bele ejteni az üstbe,
Pedig ha annyit csináltak volna, hogy van 4 szilikon tappancs van a rács oldalán, ami annyival nagyobb, hogy nem esik bele az üstbe, hanem szépen le lehet tolni a rácsot az üst aljára, akkor semmi gondom nem lenne, valószinűleg ez adna annyi tartást is, hogyha az ember megszeretné rázni a sültkrumplit, akkor semmi gondom nem lenne vele,
BTW, lehet, hogy egyébként is lehet rázni az üstöt probléma nélkül, én csupán féltem attól, hogy ez használat közben derülne ki, és utána már nem lehet, meg nem is akartam volna visszaküldeni.
@Breki
Mármint a kosaras gépet az üst+rács rendszerűhöz képest ?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
A rács kivétele csak tisztítás végett kell. A nélküli használatnál megszűnik az alsó légáramlat.
Nem ajánlott S nélkül használni. A sütőpapír alatt nincs légáramlat a rács nélkül.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest