Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz erdey_a #1645 üzenetére
Az a gond hogy ha házi fasírtot ha eszek egy hétig rá se tudok nézni, egyszerűen fáj tőle a gyomrom hasam, többek között mintha betont öntenének a gyomromba
De ez igaz más darált húszból készül ételekre, töltöttkáposztát is nagyon szeretem de meg is fekszemMinap ettem egy olyan 5-7cm darab házi paprikás szalámit, nagyon jól eset lila hagymával, de azt az éjszakát nem mostanában felejtem el
Meleg izzadás, hideg izzadás, aztán rázott a hideg is, és szó szerint mintha éreztem volna hogy épen hol halad az emésztőrendszerembeDe hogy témához is
Ti ha süttök benne péksüteményt, kakaós csigát, pogácsát
Szoktatok sütőpapírt tenni alájuk?Másik
Ti hogy álltok a plusz biztosításhoz(plusz garancia néven fut)
Mennyire hajlamosak ezek a gépek elromolni
Alapból én nem vettem hozzá de ha minden igaz 16-ig még meg tehetném
Érdemes kiadni 6e Ft-ot 3év ilyenért
Ugye akkor 2év +3év ilyen vett "garancia"(biztosítás)Simánál ami ilyen tekerőgombos sok minden nem tud elromlani, de amit én is vetem az ilyen "digitális" érintőgombos, és azért hőt kaphat eleget
Hogy fogja ez bírni évekig[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest