Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok.
Bootloader nyitás szempontjából a Global Stable-t cserélni kell dev.-re, vagy mivel az is hivatalos és az engedély is napok óta meg van, csak a MI bejelentkezések után a nyitó programot kell végig vinni?
Köszönöm.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz trebrona #6794 üzenetére
Köszönöm, de a hangerő fel + bekapcsol egyidejű megnyomásakor csomó csirkelábas oldal jön be, melyen kínai írásjelek mellett angolul csak a fastboot, a recovery, és download gomb olvasható a többi 13 rádiógomb kínai. Azt hittem, hogy valami ikonnak kell megjelennie fastboot felirattal. Így egyenlőre nem merem a bootloadert nyitni, csak segítséggel.
Mégegyszer: Legutolsó Global Stable, Redmi 3s és mint kérdeztem remélem nem kell külön rom telepítés. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz trebrona #6797 üzenetére
Bocs, de az unlock progi a Fel+Bekapcsot írja. Ez megzavart.
Eddig megvagyok bootloader nyitással .A célom egyébiránt a root. Letöltöttem Multitoolt. Ha a telót a pc-hez kötve (win 10 64bit) elindítom és kiválasztom a twrp-t, SU telepítést, vagy rootolást egyéb dolgom nincs, csak kiválasztani a megfeleló számot és a többit a progi elvégzi?
Mi a sorrend? TWRP-SU-ROOT? Rendszermentés mikor?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Ismét segítség kellene.
TWRP-t tettem fel 3S-re multitool-al. Rendszer mentést készítettem, majd újraindíttatta a készüléket. A telefonon azonban csak a MI logo van, innentől sehova. Ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor kb.10 sec. után rezzen, újraindul(na), de megint csak MI logo. 10 perc után próbáltam újraindítani, addig voltam türelmes, hogy talán a TWRP és rendszer mentés miatt tovább tart a bootolás.
Ami kellhet Nektek:
A TWRP telepítés után kérdezte, hogy hagyom-e csak olvasó módban. Hagytam. Csuszka elhúzás után mentést végeztettem, majd rendszer újraindítása. A telefont az ünnepek előtti héten vásároltam az eustock-tól Global Stable verzióval (MIUI 8.1.1.0 és Android 2016.09.05. MALMIDI) -
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #6840 üzenetére
Bocsi srácok.
Hülyét csináltam magamból. Tegnap direkt figyelmeztettetek, hogy ha nem indul, akkor a TWRP-ben állítsam disabled-re a DM Verify-t.Köszönöm
-
LittleBoss67
aktív tag
Redmi 3S. Global Stable. Bootloader sikeresen nyitva. TWRP fenn. Újraindítás csak "Disable DM-Verify" után lehetséges.
- MI Unlock Status eltűnik.
- Multitool-al Root lefut, de error-t ír "closed" szöveggel
- Ugyanezen multitool bootloader ellenőrzés menüje snapdragon-t választva nyitottnak találja BL-t
- Manuálisan telepítve SU rootolatlannak látja a telót
- Ismételt bootloader nyitás 50%-nál kiírja, hogy "nem szükséges nyitni a telefont" (vagy valami ilyesmi).Rootolni szeretném. Most hogyan tovább??
Ráértek holnap válaszolni, ha mindenki kialudta magát. Gyógysör(ök) és ebéd előtt semmiképpen.
Köszönök eddig is mindent, valamint Boldog Új, valamint RAM-okban és egyéb spacifikációkban gazdag EsztendőtK Í V Á NO K
-
LittleBoss67
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Már csak a közvetlen telepítés volt hátra, de ezt azért nem tettem meg, mert olvastam olyan bejegyzést, hogy az illetőnek így sem működött a root.
De nekem iiiiiiiiigeeeeeeen! -
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok
Root-olt S3 frissítette magát nemrég 8.2xxx valamire. A jogot nem kaptam vissza, mondván, hogy hiányzik az SU bináris.
SU újratelepít, semmi. TWRP-ből is telepít, semmi.
De úgy semmi, hogy elindítható fastbootban, elindítható a twrp, használható a multitool, a telefon bármely újraindításra válaszol, DE CSAK a MI feliratig jut. Már csináltam gyári adatok visszaállítást is TWRP-ben mert jobb híján csak itt fértem ehhez a funkcióhoz, ami hiba nélkül lement, ugye kéri a rendszer újraindítást ami ismét sikertelen.
A multitool szerint egyébként a bootloader nyitva (az MI Unlock 50%-nál azt írja, igaz pirossal, hogy a nyitást nem lehet végrehajtani, az szükségtelen. Vagy ilyesmi). Ezt csak azért írtam, hogy teljes legyen a kép.
Szóval elvileg a telefon szűz, de mégsem indul el.
Egyébként ha elindulna, mi a módja, hogy ismét rootolt legyen. Elfelejtettem december óta.[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok
Root-olt S3 frissítette magát nemrég 8.2xxx valamire. A jogot nem kaptam vissza, mondván, hogy hiányzik az SU bináris.
SU újratelepít, semmi. TWRP-ből is telepít, semmi.
De úgy semmi, hogy elindítható fastbootban, elindítható a twrp, használható a multitool, a telefon bármely újraindításra válaszol, DE CSAK a MI feliratig jut. Már csináltam gyári adatok visszaállítást is TWRP-ben mert jobb híján csak itt fértem ehhez a funkcióhoz, ami hiba nélkül lement, ugye kéri a rendszer újraindítást ami ismét sikertelen.
A multitool szerint egyébként a bootloader nyitva (az MI Unlock 50%-nál azt írja, igaz pirossal, hogy a nyitást nem lehet végrehajtani, az szükségtelen. Vagy ilyesmi). Ezt csak azért írtam, hogy teljes legyen a kép.
Szóval elvileg a telefon szűz, de mégsem indul el.
Egyébként ha elindulna, mi a módja, hogy ismét rootolt legyen. Elfelejtettem december óta.(Ha mindig alám írnak senki sem olvassa) BOCS
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #10669 üzenetére
Valakííííííííííííííííí
-
LittleBoss67
aktív tag
Lejart az idom. Egyszerusitve. Nem tudom bekapcsolni. Csak MI logo, alul semmi android,
harom potty boot jelzo. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz retesz147 #10680 üzenetére
köszönöm szépen, de nem lehetne bolondbiztosan?
Letöltöttem a c meghajtómra az akármilyen global-t. De a telefonon mi a jó francot kell nyomnom, hogy másolhassam, ha csak a a teló file structúrát látja?
Mindent nulláztam a telón de nem INDUL.
Mostmár bármilyen indítási metódussal elégedett lennék.[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Ugyan az. MI a bejelentkezési képernyőn azt annyi.
-
LittleBoss67
aktív tag
Az természetes, hogy amint elkezdtem futtatni, abban a pillanatban elsötétült a képernyő? Nem merem csesztetni.
Csak a töltés jelző zöld led világít.[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz trebrona #10710 üzenetére
Az általad ajánlott romot letöltöttem (közben telo a pc-n), majd bemásoltam az egyedüliként ajánlott twrp könyvtárba, azután innen futtattam. Képernyő azonnal elsötétült, majd a fél doboz sör elfogyasztása után bekapcsoló gomb rövid megnyomása ez utóbbi menüvel fogadott.
Azóta sem merek semmit csinálni, mert várom, hogy most hogyan tovább.
Hogy a rom lefutott-e még nem is tudom.[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Ha egyszer kinyúlok (és ez a manőver sikerül), az lesz vésve, hogy Trebrona és Retesz, akik az önzetlenség hű bajnokai. (Még jó hogy a kedvesem alszik, már lekapcsolt volna a léleg eztetőről
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz retesz147 #10715 üzenetére
Minden bajnokot aki segített, szívem minden dobbanásával üdvözítek.
Sajnálom a szánalmas kezdésem, de már kint volt az ásóm, környezet ide vagy oda.MOOOOst MÚÚÚÚkodik.
Maradva még egyéb hülyeségeimmel, örök haver, vén csataló: Pistike
ui.: Hogy is van a Root? Mivel eddig mindig a SU telepítés után kakukkolt a rendszerem. Fent van a 2.7x, de már nem is merem telepíteni twrp-ből sem.
-
LittleBoss67
aktív tag
Az egyik (nem tudom megnevezhető-e g..le) könyvtár üres, amit nem feltétlen bánok
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz retesz147 #10718 üzenetére
Nem vagyok nagyon közösségi szociális lélek, így nekem pl. első a f...book uninstall. Ha mégis kell, az asszony elintézi.
Azért jött vissza a SU mert előző mentésből állította helyre. A Wak...ck, a Tit..up, Gr..fy miatt használtam volna csak ki a root előnyeit, de ha nem lesz, az sem baj. Más is el van nélküle.Még annyit, hogy tényleg jó arcok vagytok.
Hálás köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Még annyit kérdeznék, hogy természetes-e MiFlashUnlock futtatásakor 50 %-nál a "nem sikerült, szükségtelen", ami számomra a "hagyjál lógva Vászka" jelenti, vagyis minden rendben, avagy mégsincs.
A másik, hogy még mindig használhatatlan a Mi Pc Suite, vagy csak engem szivat a folyamatos "csatlakoztasd" hülyeséggel.
Az Ftp is elég Nekem, de ez mégis erre kitalált program lenne.Köszönöm.
-
LittleBoss67
aktív tag
A xiaomi.eu 8.2 létezik, hogy a bejövő sms-t hang nélkül jeleníti meg? Pedig van hozzá rendelt hang.
-
LittleBoss67
aktív tag
MIUI by xiaomi.eu 8.2 stabil 8.2.3.0 verziót tettem fel nem rég.
Azóta sehogyan sem tudok az üzenetek érkezésekor hangot kicsiholtatni a telefonból.
Beállítások- Hangok, rezgések alatt bármit beállítva ott simán mutatja, hogy milyen hang lesz lejátszva, azonban tényleges üzenet érkezésekor csak a led világít ahogy beállítottam.
Pedig az előző verzióhoz képest itt van külön sms és van külön értesítés hang beállítás, de sehogy sem szólal meg.
Alapból a hangerő hangok is beállítva, tehát sehol sincs némítva. -
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok!
Már több ízben kérdeztem, hogy mi az oka, hogy a "Hangok és rezgések" menüben minden csengőhang be van állítva, mégis csak a MIUI fórum üzenete hallatszik. Se más üzenet, se sms., pl. bank stb. (8.2.3.0(MALCNDL)) 8.2 stabil
Köszönöm?? (bocs de hetente írom ezt, és már nem tudom rövidebbre fogni.)
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz oriolus123 #11124 üzenetére
Természetesen igazad van, én is félve teszem fel hetente a kérdést, mert hát aki ezt a típust fenti szoftverrel használja érintenie kell a probléma, mivel egy hülye üzenet naponta egyszer csak kell, hogy mindenkinél legyen? De ha tud valaki olyan hátsó kaput, ahol fenti beállítás elérhető, ne fogja magát vissza.
Amúgy a fórum már így annyit segített, hogy ha ez nem jön össze, akkor se ríhatok.
-
LittleBoss67
aktív tag
Lehet, hogy kérdezték, miui 8.2.3.0 stabil miui 9-re, hogyan?
-
LittleBoss67
aktív tag
Lehet, hogy volt már, ezért bocs.
xbox one x kontrollert szeretném párosítani a telóval. Ez ugye bluetooth kapcsolattal (lenne) lehetséges, de folyamatosan azt az üzenet küdi, hogy párosítás nem lehetséges hibás PIN kód vagy jelszó helytelen megadása miatt, pedig az eszközök között mutatja a kontrollert. A neten olyan rendszerbeállításokat buherálnak amihez hozzá sem férek, mind hálózat, mind pedig direkt bluetooth terén (persze ezek nem redmi telefonok).
Jelenlegi MIUI verzióm xiaomi.eu 8.2 Stabil 8.2.3.0 (MALCNDL)
Mindent többször is újraindítottam de semmi. Már rég nem buherálom a telefonom és kínomban vissza is raknék mindent eredetire, de már ennek sem merek nekiállni, mert úgyis csak elszúrnám.
Tud segíteni valaki??Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével