Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #6792 üzenetére
Mostanában RN3SE-t többeknek sikerült a legújabb global stable verzióval nyitni, egy próbát megér.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #6796 üzenetére
Hangerő le és power a fastboot mód.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Nashville
tag
válasz LittleBoss67 #6799 üzenetére
Én is először a Multitool- al csináltam, de még a régebbi verzióval. A program egyébként mindenen végigvezet egyszerű a használata. Viszont vigyázz, ha a TWRP flash után a teló nem tud bootolni, akkor TWRP- n belül a dm-verity lehetőséget disabled- re állítsd át. Mióta parancssorral csinálom ilyen gondom nincs, elképzelhető, hogy az új Multitool is rendesen megcsinálja már próbáld ki. A későbbiekben javaslom a parancssor használatát, pillatatok alatt végezni tudsz vele főleg, mivel minden frissítés után kell majd a TWRP + Root (+ xposed + mikrofon javító zip igény szerint).
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz LittleBoss67 #6840 üzenetére
Bocsi srácok.
Hülyét csináltam magamból. Tegnap direkt figyelmeztettetek, hogy ha nem indul, akkor a TWRP-ben állítsam disabled-re a DM Verify-t.Köszönöm
-
peestike
őstag
válasz LittleBoss67 #6924 üzenetére
Twrp alatt telepítsd ezt: supersu.zip
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
dashed
senior tag
válasz LittleBoss67 #10669 üzenetére
minden komment után másold be újra és újra, remek ötlet, én is így fogok eljárni mostantól.
Amúgy meg passz majd valaki okosabb biztos leírja, ne legyél türelmetlen.
-
LittleBoss67
aktív tag
Valakííííííííííííííííí
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10674 üzenetére
Figyelj, ez nem chatszoba. Amint valakinek lesz ötlete, kapsz választ. Addig olvasgasd az összefoglalót!
-
gyugyo79
addikt
Nálam akkor csinált ilyet amikor régi SuperSu -t raktam rá. Igazából itt az első hozzászólásba volt linkelve egy amit használtam amikor vettem a telefont utána az egyik frissítésnél pont így jártam mint te ráadásul innen szedtem le megint és nem is gondoltam arra, hogy ez a baj míg itt valaki nem írta be , hogy neki miből melyik verzióval működik és szúrtam ki a SuperSu verziók közti eltérést.
Amúgy pont ettől lesz rootolt is. -
Sutee89
aktív tag
Szia! Töltsd le a legújabb global stable zip-et, tedd fel a telóra (TWRP-ben van fájlkezelő), csinálj TWRP-ben egy teljes wipe-ot (/system, /data, /cache /preload), majd újraindítás nélkül egyből tedd fel a zip-et.
Ha kell a root, akkor TWRP-ből tedd fel a SuperSU 2.79-et (nekem ezzel gond nélkül működik).
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10678 üzenetére
TWRP-be el tudsz jutni(Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gombot, )? Ha igen, akkor mikor ott vagy, rádugod gépre, elvileg felismeri a telót, simán rámásolod a zip-et és mehet a telepítés....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10683 üzenetére
Kikapcsolt állapotban, ha ezt megcsinálod: Nyomd le és tartsd lenyomva a: hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gombot egyszerre és tartsd lenyomva míg bejön a TWRP!!!
Bejön a TWRP??????[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10685 üzenetére
Öröm boldogság....
Akkor....összekötöd a telódat a PC-vel kábellel. Ekkor a PC felismeri a telót, megjelenik a sajátgépbe a teló. Igaz?
Ekkor a PC-n lévő C meghajtódra letöltött ROM-ot (global) rámásolod (Ctrl+c) a teló belső tárhelyére. Tehát innentől a telón is lesz egy zip, ami a ROM.
Ha befejeződött a másolás és telón TWRP-ből is látod a zip-et. Akkor jöhet a wipe.
Sutee89 leírása alapján:
csinálj TWRP-ben egy teljes wipe-ot (/system, /data, /cache /preload), majd újraindítás nélkül egyből tedd fel a zip-et (TWRP Instal menüpont).
Ha kell a root, akkor TWRP-ből tedd fel a SuperSU 2.79-et (nekem ezzel gond nélkül működik).
Újra fel kell másolnod a SU-t a telóra zip fájlként, ahogy előbb a ROM-ot és Instal menüpontból feltenni.
De először legyen rajta ROM és induljon a teló. Ha ez megvan jöhet a root.
Én se vagyok szaki, sőt, de ha enyire nem megy, lehet hanyagolni kéne a root-ot is.
Egyébként első hsz összefoglaló ,GYIK és miui.hu erőssen ajánlott olvasgatásra!Remélem mindent jól írtam így emlékezetből!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10692 üzenetére
Twrp-be ezt keresd meg: Disable Dm-verify twrp-ben esetleg...
Driverek telepítve vannak PC? Misuit vagy hogy hívják? Összefoglalóba benne van, mit kell pcre telepíteni driver ügybe[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10695 üzenetére
TWRP-ben ráböktél a
Disable DM-Verify
gombra?------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10697 üzenetére
Akkor foglald össze, hol jársz, mit tettél fel most?
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10699 üzenetére
Mennyit vártál a Mi feliratnál? Elég sokat kell. Mondjuk úgy 5-6 percet, ha jól emlékszem.
Le volt húzva gépről mialatt indítottad?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10701 üzenetére
de nem reggel , most, hogy ráhúztad az új rendszert, mennyit hagytad bootolni?
indítás alatt húz ki a kábelt belőle!!belépsz twrp-be, megcsinálod a wipe-s dolgokat, bejelölöd azt amit trebrona ír, rámásolod a rom-ot, instalnál kijelölöd azt a zip-et amit rámásoltál (rom), végigfutatod (nem tudom mit ír kia végén, nem emlékszem), majd twrp-ből mikro végigfutott reboot system, lehúzod PC-ről, bootolásnál vársz vele legalább 10 percet...és ha ezután sem megy, akkor én itt kiszáltam, tovább az én tudásom nem terjed.
nézz esetleg Youtube videókat, hogy kell twrp-ből telepíteni xiaomiket, egy csomó van a neten. jobb ötletem nincs!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10701 üzenetére
Visszaolvastam, látom előzőleg is megküzdöttél, hogy összejöjjön.
Tedd fel inkább ezt és megoldódnak a problémáid: [link]
Ezzel már nem kell a DM-Verify-jal sem szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10705 üzenetére
Igen, TWRP-ben ugyanúgy kikapcsol a kijelző. Bekapcs röviden, utána swipe.
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10707 üzenetére
Jaj.
Inkább ne nyúlj hozzá, ha végzett, kérni fogja az újraindítást.És zavar, hogy nem látom a státust.
Erre írtam az előbb. Ugyanúgy, mint normál használat közben.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10709 üzenetére
Akkor ismét megkérdezem, mit csináltál ezelőtt?
Install volt és betallóztad a letöltött romot?------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10711 üzenetére
Fogalmam nincs, hol jársz, mit csináltál.
Lépegess vissza a wipe menüpontig, ott csinálj egy Factory resetet. Ezután indítsd a rendszert! Ha sokáig bootol nem gond, Androd felirat, három pötty, vonal stb.
Ha nem jött össze, akkor kezdd előröl:
1. Install menüpont=>rom zip-et kiválasztod=>dolgozik...
2. wipe cache, dalvik cache csúszka elhúzása
3. Reboot=>System[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10713 üzenetére
ha vannak pöttyök, akkor van remény....
kerestem neked videót telepítésről, de ha feléled, akkor tárgytalan, ha nem, akkor belinkelem...
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10716 üzenetére
Nehéz szülés volt.....olyan érzésem van, mintha egy szülést vezényeltünk volna le (főleg trebrona) e-mailezve
De végre siker!SU....
Ha tiszta telepítésed volt, márpedig az volt....akkor nem szabadna, hogy fent legyen semilyen SU...Én úgy csináltam, hogy:
Innen letöltöd a zip-et. Ismét rámásolod a telóra, úgy mint a ROM-ot....Ismét indítasz egy TWRP-t. Mikor benne vagy TWRP-be, Instal menü, kiválasztod az SU zipjét és felrakod ugyan úgy mint a ROM-ot. Mikor felrakta, reboot.
Ismét sokat fog a MI logonál eltölteni a teló, de feléled és mikor feléled már fent van az SU.De persze saját felelősségre. Egyébként mihez kell root?
A telód legyen feltöltve, mert ennyi mókolás után nem biztos, hogy ajánlott mókolni, nehogy lemerüljön közben!!!
"Az egyik (nem tudom megnevezhető-e g..le) könyvtár üres, amit nem feltétlen bánok" ez a ROM nem tartalmaz csak Gplay-t és ami kell neked azt telepítesz (Youtube, gmail, stb...)
Szerencsére szuper segítőkész társaság van itt! Aminek én is nagyon örülök, mert jelentem kihoztam a telóból a 2 napos üzemidőt és az 5,5 óra SOT-ot szokásos használat mellett!! Nagyon örülök!
Köszönöm én is mindenkinek a segítséget!
Ugye a Bluetooth, Miband, Mi Fit, Mi tolls törlése oldotta meg a dolgot, nálam az akadt be valamiért.Persze vannak még olyan ébrentartások, hogy Rilj, Audiomix, AudioIN,timerfd. Ezekre nem igazán találtam megoldást.
MÁS:
Meg ami zavar, és sajnos nagy baj, hogy a teló a hívásaim 70%-át úgy bonyolítja le, hoggy az első 4 csörgésnél, ha hívnak nekem nem csörög, csak utánna kezd.
Erre van valakinek esetleg ötlete? Sajnos elég nagy baj.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10720 üzenetére
1. Mivel működik a TWRP és a multi rom, így a bootloader nyitva
2. Számtalanszor volt már róla szó, MiPcSuite nem támogatja a 6-os droidotJa és szívesen.
-
oriolus123
tag
válasz LittleBoss67 #11123 üzenetére
Szia!
Semmi gond a hosszával, másról van szó. Ez egy nagyon jó közösség, igyekszik sok ember segíteni akinek csak tud. De orákulum sajnos egy sincs (bár Trebona kolléga néha közel jár hozzá). Tehát ha egy kérdésre senki nem tud válaszolni akkor nem is fog. Kár lenne szét offolni a fórumot "nem tudom" hozzászólásokkal. Ez amúgy minden fórumra igaz. Ellenben ha te a próbálkozásaiddal mégis meg tudod oldani a problémádat, akkor nagy segítség lenne a többiek felé ha megosztanád, és másoknak már nem kellene végigjárni ugyanezt az utat. Én is sokat kérdeztem már és sokszor segítséget is kaptam (néha adtam is ha tudtam). Remelem neked is sikerül dűlőre jutni a problémáddal.On:
De hogy konstruktív is legyek: gondolom az újraindításon már túl vagy, gyári vissza állításon szintén. Ha ezek nem segítettek, akkor nincs több ötletem.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #11123 üzenetére
-
retesz147
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja