Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Fellépett egy olyan probléma, hogy nem tudok sms-t küldeni. Telepítve volt az sms backup, amit be kellett "engedélyezni", mint alapértelmezett sms alkalmazás, az sms-ek visszaállításakor. Utána elvileg visszaállt a gyári sms app. Na azóta nem tudok sms-t küldeni. sms backup-ot már töröltem, de nem tudom/emléxem, hogy hol kell visszaállítani.
Somebody help me please S.O.S.!!
Köszi!
-
zsupyro
tag
Sziasztok. A névnapp nevű alkalmazás widgetje nem frissít, úgy érzem mindent megcsináltam amit az összefoglalóban találtam, ezen felül van valakinek ötlete?
-
Lenry
félisten
visszajött a szervízből a telefonom, kicserélték a besárgult kijelzőt, ennek örülök.
annak viszont nem, hogy közben a developer ROM valahogy stable-é változott, és erre nyilván már csak akkor jöttem rá, amikor mindent újrakonfigoltam a telefonon
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
cincinatus
tag
De gondolom akkor nem indítja el az appot. Adatokat törölted belőle?
Lehet, hogy hiányzik az app egy része. Törölni kellene és újból feltenni. (Mondjuk nem tudom, hogy magában letölthető-e valahonnan.)
Esetleg megpróbálhatnál egy másik SMS appot.
Vagy ha letöltesz egy teljes frissítést és azt teszed fel szerintem megoldaná a problémát.
-
kisqp
tag
válasz cincinatus #9559 üzenetére
Ezt nem biztos, hogy értem. Gyári rom, global stable. Nem nyúltam semmihez.
-
Thunderbc
csendes tag
Üdv!
Nem sokon múlt, hogy a falhoz csaptam annyi reklám jön be mindenféle formában (EU Stock...). A legújabb ROM (Stable 8.2.3.0) feltelepítése használna? Persze az Updater nem akar semmit csinálni, hiába ott van az új ROM. (Couldn't not verify...) Tényleg végig kell zongorázni az egész telepítési útmutatót?
Vagy tényleg szétverjem ezt a kinai szart?Köszönöm
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Az ikonok méretét lehet valahogy változtatni (kisebbet szeretnék), vagy rakjak fel másik témát és ott lehet hogy lehet?
Most teljesen gyári van rajta.Köszi
-
Kátai
senior tag
A gmail app helyett szeretnék más levelező appot használni(mert csak wi-fi-n haljandó értesíteni levelekről).Hogyan tudom fagyasztani,tiltani a gmail-t?Verzió:MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.1.0(MBEMIDL).Tudom,hogy csak root joggal lehetne törölni de esetleg más megoldást tud valaki?
-
Lenry
félisten
válasz cincinatus #9561 üzenetére
működik, én tegnap ezt csináltam.
más kérdés, hogy azóta nem működik a SIM1 foglalat
úgyhogy megy vissza a stable, és nagyon remélem, hogy ez megoldjaGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kali4
tag
Sziasztok. Végre sikerült beszereznem egy ilyen telefont. Legalábbis remélem, hogy nem egy darab tégla fog megérkezni.
Ez az első használt telefon vásárlásom és nem vagy túl jártas a témában. Mi szükséges ahhoz, hogy felejtse el az előző gazdáját teljesen és belakhassam a telefont? Hard reset elég?
-
RTG
tag
válasz trebrona #8291 üzenetére
Szia !
bocsi a lámaságért, de ... kérlek a #8289-re adott válaszodat a kedvemért légyszíves egészítsd ki, szájbarágósan a megfelelő mentési procedúra leírásával. wp-n egyszerűbb volt : ment - visszaállít - kész . itt túl sok az opció, és a rossz választás esélye. van működő mi , google , one drive fiókom is, használom is őket. mit kell csinálnom, hogy ez #8291 után ne kelljen újra belakni a készüléket ? androidon ill miuin van olyan "gomb" amit megnyomok és rekonstruálja mentésből amit kell ?
ill van egy kis zavar a fejemben a mi fiókkal kapcsolatban is. rom csere előtt van ott valami tennivaló ? pl : készülékkeresés, kijelentkezés... annyi mindent összeolvastam már, hogy elvesztettem a fonalat, de nem akarnám kizárni magam a telefonomból.help plíz köszönöm üdv
-
Lenry
félisten
tudom, hogy megkérdezni is kár, de lehet ezzel bármit kezdeni, hogy eldobálja a SIM kártyát? vagy csomagoljam vissza és küldjem el megint a szervízbe?
a kártya biztosan jó, másik telefonban gond nélkül működikGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kisqp
tag
válasz cincinatus #9561 üzenetére
Anelkul nem megy?
-
trebrona
nagyúr
Beállítások=>Rendszer=>Mentés és visszaállítás
Itt tudsz minden alkalmazást és adatot lementeni. Romcsere után ugyanitt tudod visszaállítani. Mentést érdemes SD kártyára, vagy ha nincs PC-re másolni, majd telepítés után vissza és abból fogja visszaállítani.Ha tudod a jelszavad, nincs a fiókkal semmi tennivaló.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
malystryx
senior tag
válasz albandy #9284 üzenetére
Hopp tényleg, annak kéne ott szerepelni hogy 4G LTE: 800Mhz ugye? De nincs... Mindegy, én megvoltam eddig is nélküle, eztán is megleszek, netezni sem igazán netezek, csak wifin és otthon. Köszi hogy szóltál, legalább nem fogom keresni
Bocs a kései válaszért, most végeztem az egész topik átnyálazásával, a válaszod már kimaradt.Még talán 2 hét és megérkezik, nagyon kíváncsi leszek a MIUI-ra, még sosem volt xiaomi telóm, de már régóta szeretnék. Karkötőm és Piston 3 van régebbről.
Kigyűjtöttem a fontosabb hsz-ekből a beállításokat, okosságokat, stb., azért elég sokmindent be lehet állítani, testreszabni. Némelyek elég jól el vannak dugva.
Előtte egy Cubot S200-am volt, ehhez képest szög egyszerű volt. Azzal is voltak érdekes dolgok, működés közben elkezdett forrni a procija, a csengőhangomat (hívás) folyamatosan visszaállította gyárira, meg videó lejátszáskor folyamatosan változott a hallott hang erőssége. Ha levettem a hátlapot, akkor az akksi kicsit kimozdult, és kikapcsolt. A hátlappal viszont szilárdan tartotta. Fordításbeli gondok voltak vele rendesen, és azon alighanem KitKat volt. De együtt tudtam élni vele, és szerettem. Az S3 ahhoz képest limuzin lesz remélem[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy 3S Primeunk, azon jelenleg 8.1.1.0 szoftver és a rendszerfrissítés app nem ajánl fel újabbat. Jól láttam,hogy van 8.2.1.0 hozzá? Manuálisan kéne felraknom? Adatok megmaradnak? Olvastam valamit, hogy a 8.2.1 törli az adatokat...
-
-
MODERÁTOR
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Viktor0610 #9585 üzenetére
Rendbe tehetnék már azt a k.rva oldalt, hogy megfelelően megtalálja mindenki azt a készüléket, amit keres. Ezek is kiadnak ezer variációt, aztán a kutya nem tudja már követni. Lehet ők maguk se.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Cheesy
őstag
Bocsánat, ki kell javítanom magam.
Redmi 3S International Version 3GB 32GB Smartphone Gold
kb. 50k, de Honorbuy-t nem ismeremMegbízható?
Ha innen rendelem, akkor is a Wayteq-hez kell küldeni garancia esetén?[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
lócitrom
őstag
korábbihoz hozzáfűzném, hogy ugyan nem tudom hol szerezhető be már, de a buherálás alapvetően elkerülhetetlen, mivel nem hivatalos forrásból szerzed be a telefont és így sok esetben piszkált rendszer van a telefonon. függetlenül attól, hogy kínai vagy sem, valamint hogy kinek veszed, célszerű szoftverezni. ismeretlen forrásból kapod, egyszer pedig túlélhető egy teljes újratelepítés mielőtt még használatba venné az ember.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Cheesy
őstag
Ennek a telefonnak mi az alternatívája ami ennyire jó és megbízható és kb. ilyen áron?
Mert akkor lehet feleslegesen erőltetem ezt a típust, ha egyszer ilyen szívás a beszerzése.
Atyámnak úgyis az a lényeg, hogy gyors legyen és megbízhatóan működjön 2 SIM-mel.www.vakbelmutet.hu
-
-
Cheesy
őstag
válasz V.Stryker #9593 üzenetére
Note-ot lehet egyszerűbb lenne beszerezni, de neki 5"-os telefon kell, az 5,5" már nagy neki.
Most ezzel szemezek: Xiaomi Redmi 3S Prime 32GB (Arany)
Csak fel kell őket hívnom, hogy ez a B20-as verzió-e.
Az ára magasabb mint amit eddig találtam, de ez van, ő ragaszkodik ehhez a típushoz...www.vakbelmutet.hu
-
MODERÁTOR
-
Kátai
senior tag
Hát akár milyen levelező appot próbálok(gmail,outlook,miui saját)egyik alatt sem hajlandó jelezni a beérkező leveleket mobiladat kapcsolatban,csak ha kézzel frissítem.Szinkronizálás gond nem lehet?Valaki talált már erre megoldást?
-
lócitrom
őstag
esetleg akkumulátor kímélés vagy "ne zavarj" nincs beállítva helytelenül? csak mert én saját meg céges levelezésre használom egyaránt. maximum annyi gondom van vele, hogy nem minden szolgáltató támogatja a push-t.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest