Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz laca1052 #9197 üzenetére
Én regisztráltam, használom.
A nyitáshoz is kellett, ha akarod, szinkronizálod a adataidat, tartalmaidat, ill. a készüléket távolról letilthatod, törölheted.A kódot nem emiatt kérte, hanem a plusz védelmi faktor, a kétlépcsős azonosítás miatt. Nálam ez is aktív.
Xiaomi 13T
-
laca1052
tag
Köszönöm a választ mindenkinek ha jól értem fiók nélkül is frissíthetek a mostanira nem lesz gond.
Viktor0610[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
laca1052
tag
Global 7.3.2 Beta frissítés A "Lefordításkor némítás" funkció nem működik ,viszont a emelkedő csengő hangot ki be lehet kapcsolni.Egyelőre más újat nem találtam .
-
gjo
tag
Az utolsó frissítés nektek is átállította az alapértelmezett ébresztő hangot? Valami olyanra amit alig lehet hallani..
-
oriolus123
tag
válasz oriolus123 #9207 üzenetére
Hát lehet!
-
gjo
tag
válasz oriolus123 #9208 üzenetére
Azóta újraindítottam és most a régi hangon ébresztett..🤔
-
kjoc
csendes tag
Sziasztok!
Újdonsült tulaja lettem ennek a remek készüléknek, viszont van amit nem tudok beállítani. Pl, ha beállítok egy zárolási képet az egy idő után megváltozik egy gyári képre. Hogy tudom ezt kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz laca1052 #9211 üzenetére
Nálam változatlan formába jelenik meg a felső sor (Fényképek, Albumok)
Viszont a frissítés óta a gyári böngésző helyett a Google jelenik meg ....[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
kjoc
csendes tag
Azt a beállítási lehetőséget hol találom, hogy mindkét SIM névjegyeit láthassam? Most csak az egyiket látom.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Rákerestettem a telóval hogy milyen frissítés elérhető. Feldobta 7.3.2-őt. Ezt érdemes felrakni? Igazából a 7.2.24-et szeretném feltenni rá, de azt nem ajánlja fel. Ha innen leszedem a recoverys zip-et azt fel tudom tenni? És lesz benne magyar nyelv? Vagy van valami egyszerűbb módszer hogy a kívánt ROM-ot feltehessem rá?
Jelenleg 6.10.20 van rajta. -
trebrona
nagyúr
-
Szlopa
tag
Sziasztok!
Sikerült elcsűrnöm a telómat. Root-al akartam eltávolítani gyári appokat (Pl Google zene stb.), és kizártam magam valahogy a készülékről. Sehogy sem tudtam unlock-olni a készüléket, pedig jó a mi account jelszavam. Azt írta ki, hogy a készülék zárolva van.
TWRP-ből felküldtem rá a global developer rom-ot, azonban a beüzemelési lépéseknél nem tudom elfogadni a felhasználási feltételeket, mert folyton kifagy. Valaki le tudná írni, hogyan tudom kb. "gyári" állapotba visszatenni. Van fastboot is a készüléken és TWRP is, bootloader nyitva. Root nem kell, csak a global developer ROM-ot szeretném használni rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
-
Szlopa
tag
válasz LilProphet90 #9221 üzenetére
Nekem szerencsére jó volt a Mi account számom, csak nem tudtam unlock-olni a készüléket, mert nem fogadta el a jelszavam...
Tegnap megoldódott a dolog, twrp-ból feltoltam a legújabb global developer ROM-ot, előtte és utána wipe, így már nem fagyott ki az beüzemelési wizard-nál...
-
ekrisztian
őstag
válasz LilProphet90 #9221 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de mi acc-ra nem lehet üzenetet küldeni?
Mert valahogy csak oda került a nem saját miacc. -
LilProphet90
senior tag
válasz ekrisztian #9223 üzenetére
Annyira nem ismerem, ismerős telefonja, Mi Cloudból lehet, de csak sajátra. Wayteq 5000ért vállal flashelést, de azt mondja a problémán nem segít.
Most a tulajnak sikerült visszatenni a 8.1.1.0-t, habár hibát ír ki (unfortunately android process has stopped stb), de nem kér Mi Account-ot, úgyhogy kiindulási pontnak tökéletes.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
trebrona
nagyúr
válasz LilProphet90 #9224 üzenetére
Wayteq 5000ért vállal flashelést, de azt mondja a problémán nem segít.
Nekem nem hitted el?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
LilProphet90
senior tag
válasz trebrona #9225 üzenetére
Nem értem. Garanciaügyben írtunk nekik, hogy mit tudnak kezdeni a dologgal, erre kaptuk a választ. Amúgy most már úgy néz ki, hogy üzemel a telefon, nem azt a MI accountot kérte, szóval valamit csak segített.
Ismerős bütykölt valamit a kábellel, és már írt, hogy benn van a rendszerben, az accountos részt áttudta ugrani. Azt mondta, majd megosztja a részleteket. Annyit tudok, hogy Mi Flash-sel rakta újra EDL módban.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Bdensity
csendes tag
válasz LilProphet90 #9226 üzenetére
Sziasztok!
Valóban sikerült megcsinálnom, leírom az egészet!
Az egész úgy kezdődött, hogy egy developer rom felrakása után amit tallóztam a telorol a konfigurálásnál más mi account számot írt ki a telefon. Sehogy se tudtam bejelentkezni. (új jelszó stb)
Végül a flashelés segített.Ezt a leírást használtam: http://en.miui.com/thread-327861-1-1.html
A probléma az volt, hogy sehogy se ment download módba a telefon, ezekkel a tippekkel se: http://xiaomitips.com/guide/how-to-fix-bricked-redmi-3s-on-miui-7-8/
Végül ezzel a módszerrel hibátlanul be megy download módba:
https://www.youtube.com/watch?v=ReT0uNQtYvQA videón egy tűvel köti össze a vezetékeket, és az ujjamba hamarabb szúrtam, így maradt a blankolás.
Ezek után már felismerte a flashtool, és mehetett rá a global rom. (nekem a 8.1.1.0 nál hibát írt ki a flash végén, ezért a 8.0.3.0-át raktam fel amit innen szedtem le:
http://bigota.d.miui.com/V8.0.3.0.MALMIDG/land_global_images_V8.0.3.0.MALMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_588e5c60af.tgz
Ezek után semmi accountot nem kért konfigurálásnál, utána felajánlotta, hogy frissíti 8.1.1.0-ra. Így is tett és tökéletesen működik.
UI.: A wayteq szerviz azt mondta, hogy ők ugyan felrakják nekem a eredetit ötezeré de attól még nem fog menni az account.
Remélem sikerrel jár, aki ilyen hibába esett.
-
arsenlupin
aktív tag
Hello!
Ez az ébresztő a sírba tesz......
A beépített nem igazán paraméterezhető! A lehúzott appokat(hármat is próbáltam) meg egy idő után "kilövi"....
Mikor próbálom mindig megy, élesbe meg soha..... a héten már kétszer elaludtam!
Van erre valami megoldás?Üdv:F
-
hati
addikt
válasz arsenlupin #9228 üzenetére
Nekem tökéletesen működik.
-
szp1
addikt
válasz arsenlupin #9228 üzenetére
Mit jelent az, hogy nem igazán paraméterezhető ?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz trebrona #9234 üzenetére
Ja, köszi !
arsenlupin : a hangerő variálását nem próbáltam ( valszeg nincs is ), de leállítható a hangerőgombokkal is.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
arsenlupin
aktív tag
Köszi, azt tudom, de én reggel nagyon kómás vagyok Így örülök, ha magát a telót megtalálom, nem még a gombokat....
Nagyon sok appot használtam már ébresztésre, valahogy azok voltak számomra a legjobbak amik leállításához csak hozzá kellett érni bárhol a képernyőn, esetleg hosszabban nyomni bárhol a kijelzőt.....Üdv:F
-
szp1
addikt
válasz arsenlupin #9237 üzenetére
Akkor csak külső app. marad, azokat meg nem nagyon szereti a MIUI....
-
Acef
addikt
válasz arsenlupin #9239 üzenetére
Igen, teszt után már nem működik a külső app, mert kilövi a rendszer.
Így próbáld
Biztonság - engedélyek - indítópult, engedélyezd az automatikus indulástBiztonság - akkumulátor - alkalmazás akkukímélő - kopp az app-ra - nincs korlátozás
Telepített app megnyitása-futtatása, bal érintő - keresd meg az alkalmazást - lehúz - zárolás(lakat)
Indítsd újra a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Elvileg egy SanDisk MicroSDHC Ultra 32GB Class 10 kártya a telefonban. A SD Insight progi szerint SL32G a típusa.
Olyan problémám volna, hogy a galéria iszonyt lassú, van hogy lefagy, akár 10-20 kép átlapozása után akár fél percet is várni kell, míg újra feléled. Igaz, több, mint ezer kép van rajta, de akkor meg minek egy ekkora kártya, ha ez a képszám megfekteti. Én már arra is gondoltam, hogy esetleg nem eredeti a kártya.
Mit volna érdemes vennem, ami tutira jól szuperál és gyors? 16Gb-on is elvagyok.
-
emill
tag
A korábbi telefonomhoz gond nélkül tudtam csatlakoztatni a pulzusmérő övemet, pár másodperc alatt megtalálta és csatlakoztak. Ennél még soha nem sikerült. Próbáltam több appból is, de nem találják. Az öv jó, mert a futópadok is gond nélkül látják és mutatják az adatait. Ha a bluetooth menüből megnézem miket lát a telefon, akkor mindig talál egy olyasmit, hogy D4521.... vagy hasonló, ami gondolom az öv lenne, de az előző telefon nem ezt írta ki, hanem olyasmit, hogy heart rate.
Van/volt valakinek hasonló problémája? -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy fixen egy beállított oldal jelenjen meg valahányszor bekapcsolom a mobilt vagy csak feloldom a képernyőzárat? Most ugye az jelenik meg, amelyiken legutóbb hagytam, de szeretném, ha az jelenne meg, amelyikre a naptár widget-et tettem.
-
MODERÁTOR
-
punky10
addikt
Volna egy kérdésem.Tavalyi szoftverrel használom a telefont, be van állítva ujjlenyomat.Viszont kb 1 hónapig jó, utána nem fogadja el, csak kóddal tudok belépni.A kérdésem:a frissebb verziónál előfordul ilyesmi, vagy ez egyedi eset? Frissítéssel megjavul, vagy ágak hozzá "ájfonosan"(nem bug, hanem fícsör,biztonsági okokból havonta ellenőrzi és frissíti az ujjlenyomatokat.... )
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.