Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kétszer játszottam végig, nekem bejött. Egy QTE-nehézség csúszkát azért berakhattak volna, ez tényleg túl egyszerü lett. Valamint az előző játékokban szabadon cserélhető xbox/ps button layout is eltünt a menüből valamiért.
1-2 furcsa szinkrontól ill. indokolatlan zenei bevágástól eltekintve szerintem jól sikerült a játék, Until Dawn-nal simán lépést tud tartani, talán meg is előzi.
Az ár egy kicsit húzós de ha valaki egy 10 dodóval olcsóbban ki tudja fogni az már egy jó deal.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Until Dawn alkotói ismét egy seregnyi tinit sodortak bele egy veszélyekkel teli éjszakai kalandba. Igaz, hó és jég helyett nyárvégi az idő, de ettől nem lesz könnyebb dolgunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch v2 hibátlan dobozos + kontrollerek
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest