Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
<spoiler>
Harmadjára best ending
</spoiler>Várom a Dark Pictures 2. évadát.
-
melega
őstag
Srácok nálam három rosszfiú halt meg végigjátszásom során.
Az öregasszony Hackett, hagynom kellett volna hogy Laurától elvegye a sörétes puskát.
A szobában a 10. fejezetnél Dylin után el kellett volna elbújnom a szobában mikor a szörny elől menekültek. Nem a farkasemberré változott embert lelőni mikor Emma begurítja a sörétes töltényt.
A roncstelepen nem szabadott volna a farkasember fejére dobni a kocsit.
Akkor a három halott szereplő is megmenekül. A többiek túlélők voltak.
James is és magamtól csináltam meg.
-
pachito
őstag
Kétszer játszottam végig, nekem bejött. Egy QTE-nehézség csúszkát azért berakhattak volna, ez tényleg túl egyszerü lett. Valamint az előző játékokban szabadon cserélhető xbox/ps button layout is eltünt a menüből valamiért.
1-2 furcsa szinkrontól ill. indokolatlan zenei bevágástól eltekintve szerintem jól sikerült a játék, Until Dawn-nal simán lépést tud tartani, talán meg is előzi.
Az ár egy kicsit húzós de ha valaki egy 10 dodóval olcsóbban ki tudja fogni az már egy jó deal. -
sittes79
addikt
válasz
CriticalHit #6 üzenetére
LOL-os te vagy az?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
CriticalHit #6 üzenetére
Mondjuk ez a játék elsősorban nem ettől lesz jó, vagy rossz.
-
CriticalHit
addikt
"egyetlen gombot kell gyorsan nyomogatni" Óriási szellemi kihívás és játékélmény.
-
törölt tag
Köszi a tesztet.👍🏼 Sajnos még nem volt időm végigtolni,de folyamatban van. Kifejezetten szeretem a fejlesztő játékait & eddig ez is teljesen rendben van. Jó kis tinihorror ez.
-
fogtunder
nagyúr
van benne két meleg szereplő, de van olyan döntési ág, ami szerint ez ki se derül a játék háromnegyedéig egyértelműen, sőt lehet olyan is van, ahol egyáltalán nem.
sokkal nagyobb probléma a QTE-k halálba egyszerűsítése, persze, anyáztam néha, amikor az Until Dawnban hirtelen jött egy prompt és mire felfogtam, hogy már nem mozizok, meghalt valaki, de az még mindig jobb volt szerintem, mint ez, hogy dedós szintre van egyszerűsítve.
alapvetően tetszett a játék és neki fogok menni még egyszer, hogy más döntéseket is megnézzek, de sokkal kisebb volt többek között emiatt is a feszültség bennem, mint az Until Dawn közben.
-
Stimpy001
aktív tag
Tegnap este vittem vegig es semmifele meleg szallal nem talalkoztam. Ennyit errol..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Until Dawn alkotói ismét egy seregnyi tinit sodortak bele egy veszélyekkel teli éjszakai kalandba. Igaz, hó és jég helyett nyárvégi az idő, de ettől nem lesz könnyebb dolgunk.
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bittorrent topik
- Microsoft Surface
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung S24 Ultra 256/12GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest