Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Emb3rke
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a segédfényt be lehet úgy állítani, hogy vakuként működjön, tehát hogy csak egy pillanatra az exponálás idejére kapcsoljon be? Mert egyébként nagyon erős, szembántó fénye van és az sztem nem túl kényelmes, hogy másodpercekig világítsunk vkinek a szemébe.
-
pikszel
addikt
válasz Emb3rke #1206 üzenetére
1. Még ha meg is lehetne csinálni, nem sok értelme lenne, mert olyan rövid idő alatt nem tudna elegendő fénymennyiséget juttatni a témára a led (talán valami nagyon közeli témánál (makró)). Nem véletlenül van ez így.
2. Lenémítod a telefont, vagy felhívsz egy ingyenes számot majd eközben fotózol és harmadszor, ha nem bánod a garanciát, akkor törlöd a telefon fájlrendszeréből a hangot.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1205 üzenetére
Semmi gond, én is sokszor jártam úgy hogy "leszóltak" (direkt idézőjelben) valamit amit én szépnek láttam, ízlés is beleszól kicsit, miegymás. Én az esato-t naponta látogatom, azokhoz a fotókhoz vagyok szokva, talán ez lehet az oka. Különbözőek vagyunk, ez minden.
Itt vannak egyébként az én képeim, a K550i és W610i képek ugyanazzal a K550i-vel készültek, csak a szoftver miatt máshogy azonosít... És ezek itt nagyon gyenge képek ahhoz képest amiket produkálnak más userek, a magyarok közül pikszel képei például embertelen jók...[ Szerkesztve ]
-
lunaticz
tag
Én nem azért raktam fel a fotokat mert olyan szépek hanem hogy megerősitsetek abban , hogy nem hibás a kamera
Az esato-s képeket modositott cam driverrel készitetted?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pikszel #1215 üzenetére
Meg nem csak a fotóid minősége tetszik, hanem ez a látásmód, például ezen a képen ahogy a vízcseppekben tükröződik a fejed és ez az egész fejjel lefelé de lehet nem is te vagy hanem valaki más a fotómodell, de mindegy is az életbe nem jutott volna eszembe ilyen ötlet, esküszöm Vagy a kis sárga virág a farmeringbe, meg sorolhatnám még a többit
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1218 üzenetére
Azért valljuk be vannak olyan optikák a telefonos kamerák közt amikkel lehetetlen jó képet csinálni, viszont a másik véglet az nagyon igaz!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1220 üzenetére
Én eleinte még a T610 képektől is el voltam ájulva!
-
mrlujoak
veterán
válasz #31757056 #1221 üzenetére
Életem első mobiltelefonnal készített képe egy SE T300-zal vált valóra. Épp egy belvíz levonultatását fotóztam, amikor a loccsanó vízcseppeket fantasztikusan sikerült megörökítenem...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Aki ismer szegedi lehetőséget a k550-w610 varázslatra, dobjon egy privit.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-v-
addikt
Hello.
Hogy tudom modemként használni a gépen a telefont? Hogy arról netezzek? Hogyan kell beállítani? Trémobil. Segítsetek pls. -
-
törölt tag
válasz marty mcfly #1228 üzenetére
A reklám helye, nem biztos hogy a modik ennek örülni fognak, bár ha nem fizetős, talán akkor nem lesz gáz
[ Szerkesztve ]
-
-
-
phallos
tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem, egy fekte k550inek, 33kért, egy év garival vettem, függetlenül. Eddig még csak annyi problémám van vele, hogy a hátlapja kicsit recseg . Van rá valamilyen gyógymód?
Üdv.
-
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
-
MODERÁTOR
-
phallos
tag
válasz Viktor0610 #1235 üzenetére
Kössz szépen a megoldásokat!!
-
lunaticz
tag
Melegszik az akku ha sokat fotozok. ez természetes?
-
zs.tom
tag
Nekem is a hátlaprecsegés volt a gondom!
Megcsináltam ez a papírosat és király! -
zs.tom
tag
Már csak az a gondom, hogy az a kamera feletti rész kicsit lötyög!
Lehet valamit csinálni vele? -
lunaticz
tag
Ti szoktatok játszani a telon?
Nem b@asszátok szét a gombokat ? -
-v-
addikt
Tettem a telómra W850-es acoustic drivert, meg MegaBass vkp patchet, kicsit jobban szól most Igaz, gari ugrott elvileg.
-
firewolf
tag
Hello!
A sonyericcson.com-on kipróbáltam a telót. A bluetooth-nál mit takar a bluetooth internet funkció?
köszi!
-
-v-
addikt
Nagyon egyszerű. Ha érdekel priviben elmondom.
És szerintem simán megéri a garivesztést, ahogy utánanéztem a w850-es accoustic drivere szól legjobban, én is kipróbáltam párat, és tényleg (w880 sem rossz, az ilyen moddolt cuccok nekem nem jöttek be). A MegaBass is bejön, még a hozzá adott fülessel is nagyon jól szól így, hallható a különbség az eredetihez képest, de holnap veszek egy bluetooth-os ds970 fülest hozzá
Gariról meg annyit, hogy egyrészt sokan írták, hogy észre sem veszik/nem érdekli őket ha beletúrtál, még azzal sem kell törődni hogy előtte visszarakd az eredetit... (bár hiába, mert úgyis látszik elvileg ha változtattál). De amúgy is, akitől eddig hallottam hogy garival visszavitte a telóját...hát.. hetekig ott volt, kapott valami szart cserébe, visszaadták ugyanúgy, stb, szal én leszarom a garit... Joystick úgysincs hogy beszarjon, más meg bízom benne nem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest