Új hozzászólás Aktív témák
-
#16820480
törölt tag
válasz cpt_sanya #36 üzenetére
Egyébként az üveg is jól újrahasznosítható lenne, csak szemben az aluval, alig lehet valahol gyűjteni. Míg az alut a szelektívbe lehet tenni, addig az üveget legtöbb helyen itthon nem, hanem kereshetsz a környéken valami közterületi gyűjtőt, mert az áruházak csak azt veszik vissza, ami tőlük származik
-
#16820480
törölt tag
Persze, mondjuk ilyen rendezvényekre nem szoktam nagyon járni. De mondjuk ha van itthon sörfesztivál, akkor kb annyiért kapok egy Guiness-t, mint amiért bármelyik másik kézművest, úgy meg már képvisel olyan jó értéket.
Azt is nevetségesnek tartom, hogy itthon egzotikus sörök címén mennyi pénzt kérnek egy Tsingtao, Asahi vagy Tigerért, amik a megfelelő országukban filléres alap italok, kb ilyen Budweiser szinten (jó, az Asahi Japánban amúgy nagyon finom csapról, de palackban/dobozban ott sem nagy szám). -
#16820480
törölt tag
Pont a múlt héten ittam talán egy magyar főzdétől nitrogénes stoutot (azt hiszem talán a Zentus Black Obelisk volt, de nem mernék megesküdni rá, mert nem ez volt az egyetlen stoutom aznap). Mondjuk jó dolog a krémesség, ezt elismerem, de én inkább a hozzáadott egyéb aromákat szoktam előnyben részesíteni, mint a csoki, kávé, kókusz, karamella, stb.
De kitöltve, vakteszten nagyon negyon kevés ember tudná megmondani, hogy eredetileg miben volt tárolva.
Pláne, hogy a hordó, amiből csapolják a söröket az szintén alu