Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz golya87 #5802 üzenetére
Sötét skin-t még build-elés előtt a Prometheus-ban lehet aktiválni, menüből, abban semmi nehéz nincs. Az egyéni logó már más téma, én csak az ASUS logót cseréltem le saját magam által készítettre, mert a "gyári" nem tetszett. Ehhez csak a png file-t kellett lecserélnem, illetve mert az eredeti összeállításban kizárólag csak az ASUS logó kisebb mint a többi, így a css-ben a méretét is megnöveltem, hogy azonos legyen a többi logóval. Ha viszont egy teljesen új logót akarsz tenni a firmware-be, akkor már a kódba is jobban bele kell nyúlni, hogy az meg is jelenjen majd a listában. Szóval lecserélni egy létező logót egyszerűbb, még akár úgyis, hogy a megjelenő nevét is módosítod.
Persze a kész működő firmware-be is be lehet állítani egyedi logót, de ha jól rémlik ezt csak url-el tudod megadni, ergo ha nincs netkapcsolat, akkor nem fog megjelenni a saját logó. Ez nem a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Új Epson EB-FH06 Full HD projektor
- Apple Airpods pro 2 usb-c bontatlan
- A LEG olcsobb félkonfig!!! Intel alaplap, 2500K 4 magos proci, 8GB ram
- Fekete, S370 CPU, több féle! Több darab.. Igazi ritkaságokkal!!!
- HUAWEI WATCH 4 PRO, Karcmentes, e-simes, garanciális, dobozában! 2 hónapos,teljes áron vásárolt!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest