Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
A "szénsemleges" egy méretes lejterjakab (széndioxidról van szó, nem szénről).
DRM is theft
-
catlaca
senior tag
És arról sem derült ki mit takar. Gondolom a gyártócsarnokban csak mentes ásványvizet isznak. Az alumíniumot meg kizárólag sörösdobozokból nyerték vissza. Az intel proci csak akkor boostol, ha nepelem van a tetőn. Földmüvesek látásának rongálása.
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kivágott őserdők szárba szökkennek, ha ilyet veszel, és a kék bálnák a neved fogják egymásnak leszonározni örömükben. Valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fatpingvin
őstag
greenwashing marketingduma ide vagy oda, éna a "mélynyomó" szón hangosan felröhögtem amikor odaértem az olvasással...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Az a subwoofer. Noteszhez képest biztos nem rossz a hangzása.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fatpingvin
őstag
megvan hogy by definition mit jelent a subwoofer? még konzumer zsugában is 200Hz alatti. namost megnézném annak a konstrukciónak a hangnyomását ami belefér egy ilyen lapos cuccba és 3W-ból dolgozik.
igen, kötözködömA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
Feltűnt.
-
GoodSpeed
őstag
" 5.1-es Bluetoot"
Ez meg el van írva
ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2
-
Fritz Teufel
őstag
Ezzel meg mi a bajod? Lehetett volna 7.1 is, csak hát a "szénsemlegesség" ugye...
Azért minden informatikus szívét megdobogtatja, ha látja milyen hasznos dolgok készülnek az elhajított sörösdobozokból
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
hotkar
aktív tag
"webkamera lencsetakaróját elektronikusan mozgató, kétállású reteszkapcsoló"
Ezzel lenullázták a létjogosultságát. Pont az lenne a lényege a mechanikus lencsetakarónak, hogy semmi mástól ne függhessen a működtetése, kizárólag a felhasználón.
Ami elektronikus, azt lehet vezérelni máshonnan is.
-
GoodSpeed
őstag
válasz
Fritz Teufel #10 üzenetére
Helyesen írva: Bluetooth
ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2
-
GoodSpeed
őstag
Mondjuk az, hogy valaki nincs tisztában a jelentésével, csak dobálja a szavakat, azok előtt, akik nem beszélnek arabosul, még előny is lehet, mert azt a benyomást kelti hogy választékos szókincse van. A gond akkor van, amikor olyan környezetben tolja, ahol vannak akiknek feltűnik, hogy baromira nincs ott az adott szónak a helye
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GoodSpeed #18 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Szép dolog a választékosság, de ez megint " bele van erőltetve" ...@Synthwave: ha te mondod... Én már nem küzdök ezzel, sokszor jeleztük, hogy az olvashatóbb jobb lenne. Ha nem, hát nem.
Sajnálatos, hogy az olvasók nincsenek figyelembe véve.
megbírkózik meg legyen már akkor legalább megbirkózni.
Ha már felcserélhető.[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Sajnálatos, hogy az olvasók nincsenek figyelembe véve."
Igen, mindig ugyanaz a pár. Tudom, mert számontartom. Ez szerintem valami egészen másról árulkodik, de mindegy is.
------------------------------------------------------------------------------------------
(#20) dabadab: Még az Oktatási Hivatal kiadványában is előfordul így...
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
őstag
válasz
Synthwave #21 üzenetére
távol álljon tőlem ilyen kérdésben a kötözködés, de számolj ide engem is nyugodtan. csak én nem szoktam szóvá tenni mert az egész nem ér annyit nekem hogy reklamáljak.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
GoodSpeed
őstag
Amúgy clickbait-nek sem utolsó, ugyanis én pont a "szenes" cím miatt kattintottam csak rá a cikkre, mert elképzelni nem tudtam, hogy mi a túróról van szó
, így a legegyszerűbb módja a kattintás volt
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó legújabb, 180 fokos zsanérral szerelt mobilgépének visszafogott méretei éles kontrasztot alkotnak a belsejében dolgozó hardverrel.
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Hp Victus 16 Gamer laptop: Ryzen 5 5600H 6mag, 16GB, 512GB, 16" FHD, GTX 1650, B&O, 3 ciklus, Win 11
- Dell Latitude E6320 Laptop/Notebook, 13,3" Kijelző, I7-2640M, 8GB DDR3, 250GB SSD, WIN 10
- Apple Thunderbolt - Gigabit Ethernet Adapter
- AKCIÓ! Új Bontatlan 2022 MacBook Pro 13" Apple M2 chip/8GB//256GB Magyar Billentyű Azonnal DEÁK TÉR
- Macbook Pro 13 ( 2014, retina, 128gb ssd, i5, 8gb RAM)
- Dell Latitude 5490 + windows + töltő
- Dell 15 G3 laptop 15,6" FULL HD IPS Kijelző/I7-8Gen/16GB DDR4/NVIDIA GTX 1050Ti 4 Gb, 500 Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest