Új hozzászólás Aktív témák

  • Joco_77

    aktív tag

    válasz sto1911 #3508 üzenetére

    Most nagyon megfenyegettél :D Magadtól vonod meg a jót, ha ezt az első 1-2 bíbelődést nem csinálod meg. Kabineted van, az VPX nélkül olyan mintha lenne mondjuk nyáron klímád de
    ventilátort használnál mert könnyebb bekapcsolni, meg nem kell takarítani :D

    Szóval...p*csába elfelejtettem mondani, hogy attól, hogy ALLINONE még a Vpinmame könyvtáradban le kell futtatnod a setup.exet vagy install.exet vagy mit(ugye van VPX és Vpinmame a VPX a Vpinmamere épül).
    Az allinone felrak neked mindent, de installnál a vpinmame telepítőt nem futtatja le.
    Elfelejtettem írni bocs.
    Szóval ott a Vpinmame könyvtárban setup ott install és nagyon fontos "Setup paths" vagy mi a bánat, és 5-6 könyvtárat meg kell adnod hol van (Cfg, roms, tables meg mittudoménmi)

    Ha bejön a tábla és beakadnak a fények az romprobléma, tehát:
    -Vagy még nincsenek beállítva ezek az útvonalak amiket írtam most
    -Vagy nem jó rom van letöltve(ha azt töltötted le amit mondtam akkor tuti jó, fontos, hogy zipeltként maradjon a roms könyvtárban nem szabad kicsomagolni)
    -Illetve ami fontos, hogy a VPX video optionsban a "force exclusive fullscreen mode" legyen kikapcsolva, ne legyen bepipálva(ha működik minden bepipáljuk majd elmondom majd miért de most hagyjuk, működjön először nálad)

    Ha majd működik jön még majd egy apró beállítás a DMD pozíciója és szöge(! fekvő vagy álló) de azt majd utána ha már működik.

Új hozzászólás Aktív témák