Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Meteorhead


Meteorhead
(fanatikus tag)

Ez a trailer baromi jó. :C

(#2) KEAN


KEAN
(kvázi-tag)

Kizárólag a story mód miatt érdekelt volna, de így a vásárlás helyett inkább EA Access lesz majd jövőre. :((

[ Szerkesztve ]

"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"

(#3) ProEvoFan


ProEvoFan
(PH! kedvence)

IGN, Gamestop bevállalta a kicsi pontszámot.Van még remény a gémer sajtóban...

(#4) Tigerclaw


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Ilyen ötletes story-val rendelkező trailert nagyon ritkán látni. 10/10 abszolút. :C

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#5) oriic válasza KEAN (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Ismerős letolta már, neki 4,5 óra volt a sztori mód. :(

Live-Die-Respawn

(#6) NandorHUN válasza oriic (#5) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

Persze mokor mondtam pár hete , hogy nem lesz hosszabb mint 4 óra itt mindenki ellenkezett.

(#7) lofagi


lofagi
(PH! addikt)

A ezek a pontszámok csak a singlere értendők? Mert szerintem azért itt most bőven beárnyékolja az egészet a lootbox téma. Amúgy szerencsétleneknek nincs őőő szerencséjük, mert megint itt egy nagy név, tele lehetőségekkel és nem, csak nem akar összejönni. SW : Bf1 se úgy teljeseített, mint ahogy szerették volna, mint ahogy mi szerettük volna. S nagyon úgy tűnik,hogy eléggé rossz helyzetből startol a második rész is. Kár. Nagyon nagy kár. De főleg,hogy előrendeltem. :D

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#8) Tigerclaw válasza lofagi (#7) üzenetére


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Így is nagyobb sikert aratnak, mint amit érdemelnek, mert a név miatt többen veszik. Ha valódi sikerre vágytak volna, akkor odateszik magukat a fejlesztés során. Akarni kell kíváló dolgot az asztalra tenni...másképp nem megy. A fejlesztők talán még ebben is gondolkodnak, de a kiadó csak a pénzt számolja már a fejlesztés során is.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#9) arelim válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


arelim
(kvázi-tag)

baszódjon meg az ea.

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

(#10) Szaby59 válasza lofagi (#7) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Elég egyértelmű, hogy a lootbox téma és az erre kialakított fejlődési rendszer miatt (nagyonis jogosan) húztak le 1-2 pontot, mert amúgy a játék jobb mint az elődje és az is hasonló értékeléseket kapott.

Amúgy nem kell csak EA-ezni, volt pár olyan komment ami nagyon jól mutatja, hogy a fejlesztők is megérik a pénzüket...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#11) tuki2200 válasza ProEvoFan (#3) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

A 7/10 kicsi pontszam? Nem szoktam ezeket nezegetni, nekem inkabb azt jelenti h egy tök jo jatek pár hibaval, nem azt h no_scope.warrior25743 megveszi a 200%damaget meg 500%eletet az epic kártyái mellé es csinal 100/0-as kill streaket mig en szenvedek, de kinek mi :DDD

(#12) WayneGace válasza Tigerclaw (#8) üzenetére


WayneGace
(őstag)

Végül is ők fizetik a fejlesztők nem szerény fizetését, berendezést, még a takarítót is. Szóval azért nem olyan ördögtől való, hogy profitot akarnak. Nem?

(#13) lofagi válasza WayneGace (#12) üzenetére


lofagi
(PH! addikt)

Amúgy van benne valami. Valahonnan kell a bevétel nekik is. Ha már ingyen lesznek a DLC-k. Ezt kérte mindenki, tessék most megkaptuk. Szerintem megtalálni a megfelelő balanceot elég nehéz. Főleg, hogy a különböző skineket be se tudták vezetni, mert Disney/Lucas nem akarták ezt.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#14) Dominó85 válasza tuki2200 (#11) üzenetére


Dominó85
(PH! kedvence)

Ó nyugi, megint erről fog szólni. Az elsőben is volt minden pályán 2-3 olyan mókus, aki széthackelte az egészet. Most se lesz másképpen, mert az EA híresen szarik a hackerekre és ha már valamit szétszednek durva szinten a hackerek, a játék nem fial több dollármilliót, kihoznak egy új játékot és "problem solved". A világ legnagyobb, legundorítóbb féreg vállalata. Sajnos nem mennek soha csődbe, mert túl sokan veszik a támogatás nélküli játékaikat. Így pedig soha nem lesz változás náluk... Fos gigavállalat. Szerintem például hülye aki ennyit kiad az SW: BFII-re, mikor kb 1-2 év és a gamma multi része vagy maga a játék halott. De persze lehet úgy is gondolkodni, hogy lesz helyette új/folytatás, ami szebb/jobb (elméletileg). És kit érdekel a korábbi.

A Battlefield Heroes mennyi ideig is élt? Úgy 7 évet? Na igen, mégis elkaszálta az EA. És a Team Fortress és egyéb gagyi MOBA xarok, tologass egy kocsit A-B-be... nyomába se fog érni soha. Hiánypótló játék volt, amit a közösség újjáéleszt folyamatosan, az EA pedig gáncsolja őket. Ahelyett, hogy bejelentené a játék újjáélesztését. Shit, xar, szánalmas cég.

Lenovo ZUK Z2 - Tibcsi V0.7 6.0.1 * Péter - 06302461862 * Citrancs Blog - http://lenovo-k3note.blogspot.hu/

(#15) tuki2200 válasza Dominó85 (#14) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Valamit félre értettél.. a fizetős lootboxokból való előnyszerzésről volt szó... amugyis konzolon jatszom, nincsenek hackerek :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) Szaby59 válasza lofagi (#13) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

"Amúgy van benne valami. Valahonnan kell a bevétel nekik is. Ha már ingyen lesznek a DLC-k. Ezt kérte mindenki"

Nagyon kéne már egy :facepalm: smiley.

Miben van valami ? Mi köze van az állítólagos ingyenes DLC-knek amik majd jönnek ahhoz, hogy az alapjátékban (tudod az amiért már egyszer 60/80$-t fizettél) lévő dolgokért vagy további pénzt kérnek, vagy azt, hogy gyakorlatilag napi 8 órában játsz ha unlockolni szeretnéd a dolgokat ? Az eredeti koncepció az volt, hogy további pénzköltés nélkül 40(!) órába telik pl. Darth Vader unlockja ezt most levitték kb. a negyedére - és ez csak egy karakter, ami még nincs fejlesztve, és még a többi karakterhez hozzá sem nyúltál.

És akkor ott vagyunk, hogy a másik égető probléma még mindig ignorálva: nincs a teljesítmény díjazva, mindenki ugyanannyi kreditet kap - az is akki a toppon van, meg az is aki a meccs felében AFK vagy bámulja milyen szép a pálya és az égre lő... Ja és így mindössze 13-20 menetet kell csak játszanod, hogy legyen elég in-game kredited megvenni egy - 1 ládát :C

Lássuk csak, előző Season Pass: 60$ - 8 hero, 4 játékmód, 10+ térkép, csomó starcard meg fegyver.
BF2 lootboxokra verj el 60$-t és szart sem kapsz, pontosabban megkapod a játék 10%-át unlockolva - azt amiért már fizettél. Ez lehet, hogy oké elfogadható lenne egy PvE(coop) játékban, de egy 60$-os AAA PvP címben ultra gáz.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#17) bunfi válasza Szaby59 (#16) üzenetére


bunfi
(őstag)

BF2 lootboxokra verj el 60$-t és szart sem kapsz.

Rátapintottál a dolog lényegére. De ahogy ma már nem árunak gipszes kenyeret és arzénos púdert ez a mocskoskodás is meg fog szűnni egyszer. Legalábbis ezzel hitegetem magam. Túl sok az ostoba, leszarom ember.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18) NandorHUN válasza Szaby59 (#16) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

BF2 lootboxokra verj el 60$-t és szart sem kapsz

Másik véglet se jó. Pl direkt olyan játékosok ellen dob be "ingyenes" játékosokat, akik fizettek, így ösztönözve mindenkit a fizetésre.

(#19) Szaby59 válasza NandorHUN (#18) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

A fizetésre ösztönzés megvan így is. A "szart sem kapsz" azt jelenti, hogy ugyanazért a pénzért nem kapsz új tartalmat, csak maximum gyorsabban azt ami már benne van a játékban. Így lesz a Pay2Unlock-ból Pay2Win.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#20) Sonja válasza Szaby59 (#16) üzenetére


Sonja
(PH! nagyúr)

Tessék. :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi Max 3 (MIUI 10, Android 8.1) + Maxell Retro DJ, iPad mini (iOS 7.1.2)

(#21) lofagi válasza Szaby59 (#16) üzenetére


lofagi
(PH! addikt)

Nézd, lehet elégedetlenkedni, hogy dlckért fizetünk, meg plusz tartalmakért. De baromira nem 80-as éveket írunk, ahol még volt tartalom egy játékban. Megvetted, kb kaptál hozzá 1-2 patcht aztán annyi. Most a játékokat kiadják Early A-ben, hogy már ott lenyúljanak. Aztán talán átlép normál stádiumba és ott még jobban jön a fejős tehén. S annyi játék van már, hogy igazából szerintem már magunk se tudjuk,hogy mit akarunk, mindennel játszanánk, de semmi se az igazi. Már láttunk mindent mindenhol. Jön az új generáció, azoknak meg tökéletes.

Lehet szidni a kiadókat, de nem ők a hibásak hanem a felhasználó, aki még ilyen formában is megveszi a játékot. Akár én is. Addig fogják ezt csinálni amíg mi megvesszük a játékaikat. Lehet ott 120k minusz a reddit poston, ha közbe meg az eladások pörögnek és veszik loot boxokat is.

Az éremnek két oldala van. Nem kell sajnálni az EA-t, mert amit tudnak azt kicsavarnak belőlünk, de fordítva is igaz.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#22) Szaby59 válasza lofagi (#21) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Még mindig nem "dlckért fizetünk, meg plusz tartalmakért" hanem a 60$ alapjátékban lévő tartalom unlockolásáért és fejlesztéséért jelenleg :U Legalábbis ezt várnák el.
Meglehetett volna oldani, hogy ne legyen előnye annak aki fizet és még nyereségük is legyen a mikrotranzakcióból, de ehelyett inkább maximalizálták a kapzsiságot és lett egy ilyen rendszer, szóval ja lehet szidni őket...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#23) tuki2200 válasza Szaby59 (#22) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Jah az a rendszer pl a szinten EA-s battlefield 1-ben van, csak skineket meg 1-2 oraig tarto xp boostot lehet nyitni, megis ugy veszik mint a cukrot es senki sincs ellene mert nem befolyasolja a jatekmeneted

[ Szerkesztve ]

(#24) NandorHUN válasza Szaby59 (#19) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

Faxa, akkor ez is kimarad.

Gondolkdotam rajta, ha kijátszottam magam singli tartalmakból beszerzem ezt is, de így tuti nem kérek belőle.

Alaból drágák a mai AAA címek + pénzt kérni ilyen zéró kis szar tartalmakért meg egyenesen pofátlanság. :((( - régen még nem nézték a játékosokat ennyire hülyének.

(#25) lofagi válasza Szaby59 (#22) üzenetére


lofagi
(PH! addikt)

Oké, tegyük fel egyet is értek. Nem vitázni akarok még véletlenül sem. De pl milyen rendszeren szereznéd be azt a pluszt pént amit mondjuk a dlc-k árán szereztek volna be?

"Alaból drágák a mai AAA címek + pénzt kérni ilyen zéró kis szar tartalmakért meg egyenesen pofátlanság. :((( - régen még nem nézték a játékosokat ennyire hülyének."

Igazából szerintem az a helyzet,hogy nem csak a játékosokat nézik madárnak ma már, hanem mindenhol, a vásárlókat. Lehet az bármilyen termék lassan.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#26) bunfi


bunfi
(őstag)

HOPPÁ!

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#27) Szaby59 válasza lofagi (#25) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Alapjáték fegyvereket, upgradeket semmikép nem kéne árulni... Tegyenek skineket, emote-okat egyszóval bármilyen itemet ami nem érinti a játékmenetet a lootboxokba csakúgy mint tucatnyi más játék és nyert ügyük van. Már eleve előnnyel indulnak azért mert "Star Wars". Esetleg ha jön valami tényleg új cucc későb akkor talán mehetne az is ha nem túl erős.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#28) tuki2200 válasza lofagi (#25) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Azt lehet hulyenek nezni aki hagyja.. tavaly black friday nemetorszag MediaMarkt: ps4 1et fizet 2t kap, Magyarorszag: 10-15% akcio

[ Szerkesztve ]

(#29) bunfi válasza Szaby59 (#27) üzenetére


bunfi
(őstag)

Már így is sokkal több energia megy el ilyen csip-csup baromságokra, mint a tényleges tartalomra, hibajavításra. Hosszútávon ez mihez vezetne? Úgyis arra megy ki a játék, hogy megvedd. Az hogy kozmetika vagy gamebreaking pay-2-win csak annyi különbséget eredményez, hogy cukrozott szar vagy natúr szar.

Én páholyból néztem végig, hogy mi lett a Team Fortress 2-ből. Ők kezdték el azt, ami mára iparági standard lett, pedig az a játék sokkal többre volt hivatott, mint kétes módszerek tesztkörnyezete.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#30) pr0bi válasza Szaby59 (#27) üzenetére


pr0bi
(senior tag)

Ezt ki is használják, nyílt titok.. Szégyen, hogy ennyit tudnak Star Wars név alatt produkálni 2017-ben, ami jó lett volna már rég elkaszálták.

(#31) Televan válasza oriic (#5) üzenetére


Televan
(PH! kedvence)

Hát az nagyon karcsú.Nem lehet hogy emiatt pontozzák le sok helyen? Többet vártak a story módtól. :U

Pénzt vennék áron alul, sürgősen!

(#32) Szaby59 válasza bunfi (#29) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Nem igazán, a kozmetikai tartalmakat ma már ígyis-úgyis megcsinálják. Ráadásul kellően nagy az érdeklődés, hogy sokan akár pénzt is áldozzanak rá. Mindezt úgy, hogy nem igazán árt gameplay szempontjából annak akit mondjuk k*rvára nem érdekelnek ezek a dolgok.
Ez egy SW cím (még MO-n is jobban veszik a tejet ha a dobozon Kylo Ren meg Darth Vader díszítés van...) simán eltudta volna tartani a játékot egy kevésbé ártalmas mikrotranzakciós modell is, mert az alap - a játék - kellően jó hozzá. A jelenlegi modell egyáltalán nincs túlgondolva, minél lassabb legyen a játékos hagyományos fejlődése, hogy minél több pénzt költsön.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#33) oriic válasza Televan (#31) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Biztos benne van ez is, de a készítők mondták emlékeim szerint, hogy a sztori csak egy plusz lesz, a multin van a lényeg. (Jön ugye sztori DLC is a játékhoz, 2-3 órát remélhetőleg kapunk azzal még)

Live-Die-Respawn

(#34) Csapoati válasza oriic (#5) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Az pont megér majd egy havi Origin Accesst jövőre. :D Most hétvégén a BF1 kampányát fogom így kijátszani.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#35) Keldor papa válasza Csapoati (#34) üzenetére


Keldor papa
(Jómunkásember)

Az nagyon gyenge eresztés ám.:) Tényleg csak egy tutorial a multi előtt.

Fallout 76 has the best multiplayer experience ever.

(#36) lofagi válasza Szaby59 (#27) üzenetére


lofagi
(PH! addikt)

Az azért meg van,hogy minden ilyesmiféléhez a Disney/Lucas engedélye kell? Szerinted erre nem gondoltak a készítők, amikor minden játékba ez van most már?

Ott van JF videója, érdemes megnézni. Nagyon trendi lett a sírás, mert valami nem úgy van ahogy azt mi elképzeltük.

Amúgy te már játszottál a játékkal vagy csak a híreket követed?

Továbbra is hangsúlyozom, hogy nem vitázni akarok. Csak érdekelnek a vélemények.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#37) bunfi válasza lofagi (#36) üzenetére


bunfi
(őstag)

Ezt egy olyan szájából, akit ezek a cégek etetnek nem fogadnám fenntartások nélkül. A nem úgy van ahogy elképzeltük és a mindent megmérgező lootbox fieszta között van különbség.

10-20 évvel ezelőtt a kor technológiájának szintjéhez képest ugyanennyire volt nehéz/költséges/bonyolult triple-A játékot fejleszteni. De valahogy megoldották anélkül, hogy addiktív mechanikákat építettek volna a játékba, miközben szétteszik a kezüket, hogy nem kötelező.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#38) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Az a szép, hogy mindenhol, az internet legsötétebb bugyraiban is azt lehet olvasni csak, hogy a játékosok egy Battlefront 2 (régi rész) felújított és plusz pályákkal, egységekkel megpakolt verzióját szeretnék látni mai kornak megfelelően és akkor fél éves fizetésüket letennék az asztalra. Ezzel szemben csak nem akaródzik egy ilyen elkészülni. Muszáj mindenáron elcseszni lootbox-okkal meg kártyákkal és további plusz kiadásra KÉNYSZERÍTŐ funkciókkal, mert kell a pénz!

Úgy látom a mai világban vagy a cégek szereznek bevételt vagy a játékosok lesznek elégedettek, de egyszerre a kettő nem nagyon működik.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#39) .noxwill


.noxwill
(PH! kedvence)

Ugyanarra az IGN-re kellene alapozni az értékelést ami az első részre 8 pontot, erre meh 7et ad? Biztos? Értem hogy ez a jelenlegi lootbox mizéria bekavar a dolgokba, de könyörgöm: meg se jelent a játék! Nem tudni milyen hatással van a játékra, de az egész gamer társadalom már selftriggereli magát olyanon, ami még a kezében sincs, nem hogy órákat tölt el benne. Csak ripacskodik, mert van. Borzalmasan bosszantó.

Emellett nem tudom mi az alapja a rinyának. Az elaő rész után több kontentet akart a nép: megkapta. Ingyenes DLCket akart a nép: megkapja. Önálló single player történetet akart: megkapta. Ráadásul nem is rosszat. Konzol hiányában végigfutottam a sztorit és egyáltalán nem katasztrofális. Oké, nem egy Last of Us mélységű történet, de van benne potenciál, ráadásul a lor szempontjából releváns és meg nem mutatott eseményeket is megmutat, aminek személy szerint örültem.

Úgyhogy ez a világraszóló rinyálás és ripacskodás is kezd sok lenni.

Persze, akinek nem inge, nem veszi magára.

All→M8

(#40) bunfi válasza .noxwill (#39) üzenetére


bunfi
(őstag)

Megyek is megveszem a játékot, mert anélkül ezek szerint nem jelenthetem ki, hogy egy kizsigerelő, aljas szemét húzás amit csinálnak. De várj, akkor ha már megvettem nem mindegy, hogy mi a véleményem? Hiszen a pénzt bezsebelték már, nem?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#41) .noxwill válasza bunfi (#40) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

Anélkül is elmondhatod a véleményedet ha nem vetted meg a játékot. Az hogy kiadtad a pénzed rá semmiben nem változtat. Ez éppen olyan mintha elmennél egy étterembe és rendelnél valamit amit mar láttál valahol, de közben az étlapon láttál róla egy képet ami neked nem tetszik és a többi vendégnek meg szétkürtölöd nemtetszésed.

Másrészt már kiadtad a pénzed még úgy is hogy tudod melyik kiadótól jön a játék és tudod mik jöhetnek, de ennek ellenére fröcsögsz.

No offense, csak ez kicsit fura.

All→M8

(#42) bunfi válasza .noxwill (#41) üzenetére


bunfi
(őstag)

Nem adtam ki pénzt, én pontosan tudtam, hogy ilyen lesz. Viszont akiket elragadott a rajongás Star Wars vagy épp a játék irányában, megvette őket a marketing vagy rádumálta őket az egyik barátjuk, akit megvett a marketing. Vagy tapasztalatlan, mert nemrég játszik. Vagy <insert the reason here>.

De hogy az általad megfogalmazott hasonlatot kijavítsam, olyanok készítettek képeket az ételről, ahogy kinéz valójában, akiknek már alkalmuk nyílt megkóstolni és nagyon csalódott volt mindenki aki látta, hogy abszolút nem úgy néz ki az étel, mint az étlapon szereplő kép, amelyet az étterem készített.

A fröcsögésről meg annyit, hogy nekem nem szabad fröcsögni, de az teljesen rendben van, ők SZÁZMILLIÓKAT költenek arra, hogy olyan képet fessenek le a játékról, aminek sokszor köze nincs a valósághoz. Mint a kedvencem a fake mic-chat vagy a drasztikusan butított grafika.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#43) Dave567 válasza lofagi (#7) üzenetére


Dave567
(PH! addikt)

mert megint itt egy nagy név, tele lehetőségekkel és nem, csak nem akar összejönni. SW : Bf1 se úgy teljeseített, mint ahogy szerették volna, mint ahogy mi szerettük volna.

:C :C Előbb meg kell tanulni játékot csinálni, a jóból és képesek szart csinálni, ahogy olvasom a BF1 topicot, és ez a Bf3-nál is így ment, BÉTA játék egyszóval....
Mindegy idén is megmarad a lóvém.

Eladó Oehlbach Rattle Snake 3M 2*2 Méter

(#44) Szaby59 válasza lofagi (#36) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Egy olyan játéknál ahol a sequel trilógiás Rey az előzménytrilógiás Darth Maul ellen harcolhat a klónháború vagy a Death Staron az OT idején, szerintem nem a skineknél fog fennakadni a Disney (nyilván skinek alatt nem pink Darth Vaderre kell gondolni...). Vannak most is kozmetikai dolgok, meg az előzőben voltak, tehát nem az a gond, hogy nem csinálnak, csak erre nem akarják használni.
Alfától-triálig minden builddel játszottam, fejlődésben a béta jobb volt mint a végleges.

(#39) .nox

"Emellett nem tudom mi az alapja a rinyának. Az elaő rész után több kontentet akart a nép: megkapta. Ingyenes DLCket akart a nép: megkapja. Önálló single player történetet akart: megkapta."

Ha nem tudod, lehet előbb tájékozódni kéne akkor miről is van a "rinya" :U
Hogy szépen magyarul, röviden összefoglaljam: átb@sztak
Az "ingyen dlc"*** meg "benne van" nem elég érv egy Pay2Win "Free2Play"-es játékokhoz hasonló fejlődési rendszerrel rendelkező, amúgy 60$-os AAA játéknál. Néhány esetben (hős lock, kreditrendszer, matchmaking) pl. visszafejlődés történt az amúgy sem díjnyertes előzőhöz képest. De még azt mondom, hogy a Jabba Contractoknak is több értelme volt mint ennek a craftingnek.

A single-ről tudtommal egyedül a tesztek nyilatkoztatk eddig, "népharag" nem volt belőle. Nekik meg az a dolguk, hogy értékeljék ha már ott van. Szerintem sem a 4-5 óra a gond ha az minőségi, ha már ez sem teljesül akkor igenis gond van.

***majd lesz valamilyen, remélem senki nem gondolja, hogy "ingyen" olyan minőségű és mennyiségű contentet kapunk mintha +60$-os prémium passot kellett volna kifizetni érte...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#45) Csapoati válasza Keldor papa (#35) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Nem gond, a grafikára vagyok kíváncsi, meg az 1. vh-s fegyverekre, a multi teljesen hidegen hagy. igen, béna is vagyok. :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#46) ribizly


ribizly
(PH! kedvence)

Trailer jó? Nagyon! :C
Kampány jó? Tuti! :)
Megéri megvenni? NEM! ;]

|•| [Eladó] A WORD elszáll, az írás megmarad |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#47) antikomcsi


antikomcsi
(PH! kedvence)

"...valamint a sztori mód sajnos úgy tűnik, hogy eléggé rövid lett."

Pont ami miatt vártam volna a játékot. F@sza!

Csinálhatnának több verziót. Ha van Deluxe, meg gyűjtői, meg Gold, meg ki tudja még milyen kiadás, 40-60-80-100 eurókért, akkor lehetne egy minimál is, ami csak a kampányt tartalmazza és nem lehet vele multizni.

Régen szerettem a multit, de mára már nincs türelmem a 14 évesekkel és a 2 dolláros cheat programjukkal idegesíteni magam, és hallgatni, hogy skill, meg noob.

Ezért én szívesen fizetnék egy jóval szerényebb összeget csak az egyszemélyes hadjáratért, mert 16K-t nem adok érte az biztos.

(#48) Csapoati válasza antikomcsi (#47) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Én pont így vagyok ezzel, CoD-ból is jöhetne egy csupasz single only mutatvány.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#49) antikomcsi válasza Csapoati (#48) üzenetére


antikomcsi
(PH! kedvence)

Igen, arra is vevő lennék! A kampányát szívesen végigjátszanám, a többire semmi szükségem.

(#50) RyanGiggs


RyanGiggs
(őstag)

4 óra kampány?!! :( Nem, kösz de nem!!
Ezt se veszem meg, engem ne nézzenek madárnak!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.