Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Williamgrant #17912 üzenetére

    Visszanéztem a párbeszédet.
    1. Személyeskedéssel vádolsz, kérném, hogy hol neveztelek meg téged személyesen bármilyen pejoratív értelemben (fanboy? csak a veled történtek után is a márka/szerviz/történtek iránt indokolatlanul pozitív véleményed miatt beleférsz ebbe definícióba - szigorúan az én véleményem szerint).
    2. Ha az utalásokat magadra veszed, akkor azt sem én indítottam, hanem te, aki lényegében a hisztiző idióták felé terelgetted a megítélésem, akik leejtik a készüléküket, aztán még ők sírnak. Jogosan vagyok felháborodott, nem egyedi leválási esetről van szó, és nem az én hibám. Csak ledöbbenek, te hogy állsz hozzá, de az a te dolgod.
    3. A korábbi események felemlegetése az ügyek ismerete nélkül is személyeskedés - teljesen hasonlóan alakult, mint itt, ahol a tények felsorolása minimum erősen véleményes ügyben így alakult, csak ha szépen felsoroltam őket egymás után, feszült lett az illető. ;]
    4. Személyeskedés azért is, mert teljesen jogos kérdésemre sem válaszoltál topikgazdaként, minden másra, amibe bele tudtál kötni: „…érdemes Sony esetszámot kérni? Csak egy garipapírom van és egy számlaösszefoglaló, de a valódi szla az eladónál van - elég?”
    Csupán azok érdekeit nézem, akik úgy járnak, mint te meg én, de nem ilyen felkészültek - és egyre többen járhatnak így. Topikgazdai minőségedben kritizáltalak, amivel javarészt elégedett vagyok, azért is csodálkoztam a nyeglének tűnő, nem túl segítőkész, személyeskedő fricskát tartalmazó első reakciódon felém.

    Aki lefárasztotta magát azzal, hogy elolvasta, láthatja, hogy csak további személyeskedésből indítható bármilyen negatív reakció. Tedd meg, az összefoglalót pedig ne egészítsd ki, úgy ahogy a rólam szóló előző szöveged sem OFF (ha úgy gondolod mégis az, akkor tedd ezt a részt is abba, kérlek). Részemről ezt az egészet befejezettnek tekintem.

    emiki: én voltam, de nem feltétlenül a mintázat fontos (bár baromi jó), hanem a tapintása (olyan... emberi bőrszerű :) ), ... kíváncsian várom: mennyire csúszik, mennyire tűnik tartósnak (a felrakása, és a felülete)?

    Wajk: nagyon elkényeztettél, atomstabil a SLIM4.9, félek hozzányúlni :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák