Új hozzászólás Aktív témák

  • Csari93

    aktív tag

    Egy jó ideje nem jártam erre, de most lenne két kérdésem, meg a tapasztalataim is megosztanám.

    Szóval anno Z1C gariztatása során lettem Z3C tulaj, örültem neki, vettem hozzá rögtön Nillkin tokot és Nillkin üveget, gondoltam így tökéletesen boldog leszek a telefonnal. Sajnos nem így lett, a Nillkin tok magától eltört a könnyített részeken, és mostanra már a sarka is le van emiatt törve. Az első Nillkin üveget valahogy megtörtem, ez nyilván az én hibám, a következő már törötten érkezett kínából, így mivel nem akartam még egyszer 3-4 hetet várni az ebayes vásárlásra, vettem itthon xprotector üveget, ami nem kerekített a széleken, és a hülye kivágásaival elég csúnyán néz ki.
    Közben a telefonon magától elromlott a jack dugó, és egy teljesen fölösleges szoftverfrissítés óta nem megy se a közelségszenzor se a fényszenzor. Tehát igazából semmi nem működik a telefonon ami a bal felső sarkán van. :D Ráadásul az ajtajai újkora óta elég rosszul csukódnak, de az alsó a rosszabb és azt legalább takarja a tok.

    Úgyhogy most megint beadom gariba, mind a négy felsorolt hibával, meg rendelek rá új tokot, új üveget, aztán ugyanabban reménykedek, mint mikor először megkaptam. :D

    És a két kérdésem:
    -Tudtok olyan ebayes vagy bármilyen hirdetést linkelni, ami vékony tok, jó marad tőle a telefon fogása, de nem teljesen kemény műanyag, mert az alá csúnyán bemegy a por. A Nillkin tok teljes csalódás, illetve van egy vastag szilikontokom, de azt nagyon rossz fogni, meg van egy vékony kemény tokom, ami átlátszó és mögötte csúnyán porosodik.
    -6.0 mikorra várható már? telekomos vagyok..

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    www.flickr.com/csari

Új hozzászólás Aktív témák