Új hozzászólás Aktív témák

  • Dudikoff.

    csendes tag

    Lassan érik a szerviz, bár még bőven a használhatóság felett áll a telefon:

    1. Kezdődött még a nyár elején, hogy bal kézzel telefonálva nem jól, vagy szaggatottan hallott a másik fél, aztán rájöttem hogy jobb kézzel telefonálva sosincs baja. Mikrofon kontakthibára gyanakodtam, de nem igazán sikerül határozottan reprodukálni, utóbbi pár hónapban mondjuk nem is tapasztaltam.

    2. Tegnapelőtt este 10% körül feldobtam a dokkolóba, reggel még mindig piros volt a LED, 34%, mondom f@sza. Gyorsan Amper alkalmazást felraktam, 80mA-rel töltött (legalább kímélte az akkut :) Megmozgattam, semmi változás, tokból kivettem, majd adapterrel együtt raktam be, gondolván rossz az érintkezés, akkor is csak 80mA, gondoltam direktbe dugom az USB-be, de előtte egy restart, és megjavult. Nem vagyok szakember, de az oprendszernek nem sok köze kellene hogy legyen a töltőáramkörhöz? Tippek? Ja, és én minden töltés után restartolok, azaz 2..3 naponta.

    3. Most figyelem, hogy behalt a kameragomb. Nincs meg a két kattanásos dolog. Épp, hogy megsimogatom elindítja a kamerát, ami elvileg csak az erősebbik nyomásra indulna. Úgyhogy most kikapcsoltam ezt a funkciót. Fényképnél exponálásra használva a gombot fókuszál, de nem lövi el a képet, ami meg ugye az első "kattanás" funkcója. Elég keményen működik, szerintem valami kosz alámehetett (régi nyomkodós telefonoknál volt hasonló). Ja amúgy ezt a gombot nem is használom, meg szilikontokban van...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák