Új hozzászólás Aktív témák

  • tau83

    csendes tag

    Sziasztok!

    Érdeklődve olvasgatom majdnem minden nap a fórumot és nem értem... Februárban vettem a rózsaszín magenta szolgáltatótól előfizuban. Vártam a 4.3-at. Mikor megjelent fel is raktam. Se root se buhera se semmi. PCC-vel (!!!) raktam fel a 4.1.2-re és azóta sincs semmi baja. Tény, hogy nem szoktam egyszerre 10 alkalmazást futtatni, de fent vannak a sokak által favorizált dolgok: FB, FB Messenger, Skype, Chrome, stb... Nem zárogat be semmit, sose fagyott még le. Egyetlen egyszer indult eddig újra magától. Ami zavar az az üzemidő, de ha nem nyúzom, akkor kibír 2 napot. Dehát nem 3210-est vettem, hogy csak telefonáljak meg sms-zzek vele. Vagy WiFi-n vagy mobilneten lógok vele egész nap, mennek a szinkronizációk is. Néha nyomok neki egy DU Speed Booster-t, hogy a szemetet takarítsa ki, hetente egyszer meg újraindítom. Szeretem mókolni a telefonokat, előtte egy Defy-m volt (vagyis van még mindig, csak parkolópályán), azon megfordult mindenféle ROM. Most is szemezek erőteljesen a SlimKat-tel, csak még nem szántam rá magam (de lehet fogom...:) ).

    Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de nekem ezek a tapasztalataim az SP-vel. Szerintem egy igencsak jó készülék, főleg ár/érték arányban.

    Panasonic G450 > Siemens M35i > Ericsson T65i > Siemens CXV65 > Samsung X710 > Nokia 2110 (ellopták mindenem...) > SE W800i > Nokia E66 > Motorola Defy (MB525) > Sony Xperia SP > LG G4 > Huawei P20 Pro > Xiaomi Mi 11 lite 5G

Új hozzászólás Aktív témák