Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    Mi megy itt a topicban omg :D A telefonról legyen már szó ne másról!
    Hihetetlen egyes emberek felfogása milyen gyerekes... Nem akarok senkit megbántani. Nem minden jó rajta kedves -HajTömeg-, nem bírja hetekig az akksi és sorolhatnám.
    Viszont azt tudom hogy nekem tökéletes választás volt és mindennel megvagyok elégedve, a felhasználásom során nem tapasztalok hibát se olyat amit itt leírtak se olyat amit nem. Az a kettő negatívum van amiket már megemlítettem. Hihetetlen hogy te konkrétan leállsz azokkal veszekedni akiknek megvan a telefon és tudják tapasztalatból hogy miről beszélnek, te meg jó esetben T-nél vagy V-nél fogtál egy készüléket mert más kiindulási alapod nincs. Ja de igen az, amit itt még pár ember felró hiba gyanánt. Koncert felvétel meg miegymás... az igazi felhasználók láthatod hogy nem panaszkodnak, többnyire a WIFI az állandó téma, azzal valszeg van vmi gebasz mert sok embernél előjöt így vagy úgy de ez is inkább csak kellemetlen probléma nem pedig olyan amitől összedől a világ.
    Ennyit erre a témára, jobb lenne ha a telefonról lenne szó ezek után, nem pedig arról hogy ha talál valaki vmi rendellenességet azt kisarkítani a végletekig illetve azokra mutogatni akik védik a telót hisz konkrétan semmi baja nincs.

    (#2512) Xperia.ZENO
    Azok ott album képek, ha normálisan kivannak töltve a zene adatai akkor talál magának képet általában, ha meg nem akkor tudsz berakni sajátot is neki amit te akarsz, vagy PC-n megcsinálni. De ha rámész a Zenei adatok szerkesztésére ott pedig az albumra tapizol akkor kiadja hogy albumkép törlése így üres lesz.

    [ Szerkesztve ]

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák