Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    5 napja megvan a készülék. Röviden: K*rva jó telefon! Nekem nagyon bejön, és nincsen semmi olyan dolog (még, de lekopogom), ami idegesítene. Napfényben a kijelző fényességét maxra téve nagyon jól látható és olvasható, nincs vele gond. A zenelejátszásnál nagyon jól szól headseten keresztül, bár tudom hogy a fülesen is sok múlik, de ugyanezt a fülest (egy pioneer, nem tudom pontosan a jelzését) más telefonokon is használtam már, szerintem ennek a legjobb a hangzása. (Persze ha nem vagy megelégedve akkor állítgatsz az eq-n és kész.) Brutál gyors a teló, átlag alkalmazások (net, zene, jegyzet, sms,hírek, stb) között akadásmentesen vált, még nem sikerült megakasztanom. Játékot a GTA Vice City-t tolom rajta, az is hiba nélkül fut rajta, még mindig :K . Írtátok itt a ledet, hogy idegesít titeket este. Én ha alszok akkor tényleg alszok, led villogásra nemigen kelek fel... ettől függetlenül akit ez zavar, vagy tényleg felébred az ilyesmire az lekapcsolja a netet estére és kész, reggel pedig újra be. Új frissítésben úgyis megoldják a led kikapcsolási problémát.
    Külsőleg meg 10/10 a telefon, fehérben nagyon szemrevaló, a szürke fémkeret és a hatalmas fényes kijelző, alul az átlátszó csíkkal... Tényleg ritka jól megtudják rajzolni a Sony-nál a készülékeket.

    Fóliát leszedtem 2 napja, a kijelzőmön nincs karc, de a napokban veszek tokot, valószínűleg rendelek hozzá fóliát is.
    (#1729) jenei1994
    Passzol mindenhol a telefonhoz? Valószínűleg én is ilyenre ruházok be.

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák