Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomkac

    csendes tag

    Sziasztok! Eddig nagy részben csak olvasgattalak titeket, de most úgy gondolom eljött az idő, hogy írjak is.Mivel van néhány ember aki beesik ide és úgy mond véleményt, hogy valószinűleg nem is ismeri ezt a gépet.

    Való igaz kicsi a kijelzője a mininek és a mini prónak is, de pont ez benne a lényeg. Nem egy tepsit viszel magaddal, hanem egy olyan készüléket amit azón túlmenően hogy telefonként használhatsz, fel van ruházva egy " okos telefon " szolgáltatásaival is, amit hála a tervezőnek kitünő szinten fejlesztettek ki.
    Nagy előnye, hogy nem kell hozzá " vakond nadrágját " ( aki idősebb tudja miről beszélek ) venni , simán elfér a zsebedbe.
    Aprósága véleményem szerint egyáltalán nem befolyásolja a használatát, mint telefonilag, mint pedig " okos telefonilag".

    Sajnos abban sok embernek igaza van, hogy az SE nagyon le van maradva az android fejlesztéssel.Ahhoz képest, hogy nekünk csak valamikor érkezik a 2.1 van olyan gép ahhol már a 3.0 várják, igaz lehet fölöslegesen sokan, mivel a hírek szerint 1 ghz proci kell majd minimum hozzá.

    Többen irták, hogy nem fontos illetve annyira nem hiányzik a 2.1 vagy esetleg a 2.2, hát szerintem fontos, nagyon is.

    Több dolog miatt, de én két dolgot emelnék ki a 2.1 vagy feljebb javára.Akksi élettartama.
    Tény, aki sokat nyüstőli a miniét és kihasznál mindent, amit tud a gépe és nem kell ehhez több órát wifizni, annak alig egy napot bír ki.
    Lehet itt, levenni fényerőt meg nem 3G használni, ez nem megoldás, mert így nem használod ki a telefon lehetőségeit.
    A második amit sokan elfelejtenek a memoria. Többen mondták itt is, hogy néha akad ez vagy az.
    Na a 2.1 pont erre is hivatott.A 2.1 használatával memoriaként használhatod a kártyát is.Ami azt jelenti, hogy egy program felrakásával, csinálsz pl egy 1GB-s particiót a mem. kártyán és ide telepíted az alkalmazásokat, amik használatakor csak minimálisan veszik igénybe a telefon memóriáját.
    Természetesen van több előny is. De nem kezdem itt felsorolni.

    Bocsánat a hosszú szösszenetért. A lényeg, szuper a masina, akinek nem tetszik vegyen mást.De az SE sajnos le van maradva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák