Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Csapni valo pfuj az egesz jatek,es ezt kozvetlen az outlast utan mondom.
-
ScomComputer
veterán
Nem sokára magyar felirattal......
-
BlackDevil
aktív tag
Jó cikk lett!
Nekem kicsit hiányzik az akció, de ez nem az a műfaj. -
.LnB
titán
Jó teszt lett!
Elolvastam a teljes sztorit, tényleg nagyon jó. De én ilyen parás játékkal nem játszom.
-
válasz
- = Zk = - #24 üzenetére
Ez isteni adottság, örülj neki
Én "sajnos" nem felejtem el ilyen könnyen amit látok, bár a SOMA-val pont egy végigjátszás nézése miatt kezdtem el játszani. De mentségemre legyen, előbb vittem végig, minthogy elkészült volna a teljes végigjátszás
-
marilllyo
veterán
A story nagyon rendben van. Ha kicsit is odafigyelsz egy az egybe bele tudod élni magad a karakter személyébe és tényleg átjön az érzés, hogy...."mi a franc folyik itt..."? A főhős motivációja volt egy kicsit gyengus nekem....sajna nincs spoiler tag, hogy kifejtsem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
persze, lepillanatragasztózom a shift billentyűt
(#22) Murphy(O.o)
van, hogy megnézem a végigjátszást, hogy eltudjam dönteni, érdekel-e vagy sem. mire odaérek, úgyis elfelejtemn mit láttam... vagyok ennyire kretén -
válasz
- = Zk = - #21 üzenetére
Ahogy te játszol, maximum fél óra.
Ismerem a beállításaidat, ultra newbe fokozat, plusz god mód on, aztán run!
-
válasz
- = Zk = - #21 üzenetére
Én szeretek "szöszmötölni", kipróbálni mindent, megnézni / meghallgatni mindent. Ja , és nálam aranyszabály, hogy addig nem nézek végigjátszást egy játékról se, ameddig előbb végig nem viszem. Mindenképp érdemes végi játszani, bár nem annyira akciódús, viszont érdekes és elgondolkodtató játék.
-
válasz
- = Zk = - #19 üzenetére
Ez a kérdés kb. annyira relatív, mint az a gondolat, hogy a lemásolt példány Te vagy-e vagy az már valaki más.
Ha végig rohansz rajta, semmit nem nézel, semmit nem olvasol, akkor pár óra, ha mindent átkutatsz... lényegesen több.Amúgy engem a Schwarzenegger féle 6. napon óta mozgat a dolog, hogy hiába klónoztatja magát valaki, attól az NEM az "eredeti"
-
kpal
nagyúr
Van benne pár paparázós rész, amúgy átlagos.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Mindkettő.
De az Outlast inkább hajaz az Amnesia-ra, míg a Soma, a leírás alapján kissé más. -
Plafoon
tag
Vége zseniális, percekig meredtem magam elé a monitor előtt mikor vége lett.
-
Mans20
addikt
Valós félelemérzet,igen az elején,utána csak nyomasztó.A vége meg zagyvaság.
-
Csapoati
nagyúr
Soma mamagésa ajánlásával.
Egy leárazás keretében biztos beszerzem majd.
-
fityere
senior tag
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
SOMA hangulata nekem jobban bejött
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Hát akkor Soma, mert azzal játszottam, a másikkal még nem.
-
"egy lassú tempójú, pszichológiai feszültségből és kétségtelenségből építkező sci-fi"
Hogy miből?Egyébként jó kis gémnek tűnik, köszi a cikket!
-
LÁZ
addikt
ez a játék zseniális, rég toltam olyan játékot, aminek a vége után csak lestem, mint a sülthal. Párszor abba is akartam hagyni, mert olyan rész volt, ahol tudtam, hogy rá fogok parázni rendesen, de aztán csak sikerült megoldani, és megérte.
Mindenkinek kötelező végigtolni, mert olyan kérdéseket/témát boncolgat, ami a mai világban/jövőben is valós probléma lehet...
-
oriic
HÁZIGAZDA
One-ra is jöhetne már hasonló. Az ADR1FT még messze van.
-
Peterson_
addikt
A The VR-es tesztet már végignéztem, és bár alapvetően nem szeretem a horror címeket, ez meglepően jó lett.
-
davidsone
addikt
Jobb későn mint SOMA
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mesterien variált suspense, fordulatok és fejtörők – a Soma az intelligens sci-horror játékok legjavát nyújtja, méghozzá kiváló audiovizuális körítéssel és nem kevés félelemérzettel a sötét, barátságtalan folyosókon.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 13" M4 2025 16GB RAM 256GB Magyar billentyű garanc 2026.03.16
- Eladó ÚJ állapotú vivo v40 5G - 3 év garanciával
- Microsoft Surface I5-7200u / 128GB / 13" Érintőkijelzős IPS
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- Gamer PC AMD Radeon Rx5600XT 6GB / I5 / 16GB RAM / Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest