2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Ryder62


Ryder62
(őstag)

Soha büdös életben nem fogom megérteni hogy ez miért jó.

Megvesz az ember egy játékot kell hozzá internet kapcsolat, külön kliens (ami egy mocskos kémprogram és az emberek fele inkább beszerzi kevésbé legális úton minthogy egy origint a gépe közelébe engedjen), regisztráció stb

Mintha direkt szivatnák a vásárlókat.

És persze sírnak a kiadók a warez miatt. Mindegy én ezeken a szánalmas próbálkozásokon már csak jókat röhögök :C

Haver mesélte hogy az egyik kocka barátja már vagy háromnegyed órán keresztül shuhintotta az egyik játék főboss-ját és mikor már alig volt élete kiírta a játék hogy az internet kapcsolat megszakadt, és vissza dobta a főmenübe. Állítólag a játék korongja és doboza súlyos károsodást szenvedett. Mivel egy ketté tört lemezzel nem igen lehetett mit kezdeni ... hát... beszerezte más úton. Haver szerint a srác kész ideg volt.

[ Szerkesztve ]

(#2) Healbacsi válasza Ryder62 (#1) üzenetére


Healbacsi
(senior tag)

A haverod baratjanak inkabb gumiszobara kellene beruhaznia, nem pedig warezra.

(#3) TESCO-Zsömle válasza Healbacsi (#2) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Ha a gumiszoba gyógyítaná az idegességet, az ország zöme abban lakna... :U

(#4) Mustaros válasza Ryder62 (#1) üzenetére


Mustaros
(tag)

Akkor majd vegye meg a diablo 3 mat a haverod , mivel majd ott is törhet kedvére... már mint a dvd-re gondoltam ;]

Komolytalan ajánlatokkal kérlek ne fárassz , ha nem tudsz olvasni az nem az én bajom!!

(#5) BloodyEddie


BloodyEddie
(őstag)

Ha megvettél egy játékot eredetiben, utána legálisan játszhatsz a másolatával?

(#6) Lacces válasza BloodyEddie (#5) üzenetére


Lacces
(őstag)

Csak akkor ha nincs megkerülve a biztonsági protokoll (szó szerinti másolat lehet, de "tuningolva nem")

Amúgy ez tényleg idegesítő... Pedig én egy jó játékot szívesen megveszek, de tényleg ne legyen már olyan sok macera... mert én szívni nem szeretek :D

[ Szerkesztve ]

(#7) capulet75 válasza BloodyEddie (#5) üzenetére


capulet75
(addikt)

Nekem szétgyakta a DVD-m a BF2 korongját. Mivel az eredeti kódokkal játszom, nem érzem wareznak hogy nem az eredeti lemezzel, hanem egy letöl másmilyen megoldással játszottam.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#8) Godefroy


Godefroy
(senior tag)

Nekem nemrég meghalt a 8 éves DVD írom.
Nyugodjék békében. :R
Az utóbbi években nem használtam nagyon, vakartam is a fejem amikor nemrég valaki CD-n kért valamit... keresnem kellett erősen aztán inkább adtam egy 2 Gb os pendrive-ot.

A DVD írót nem szándékozom kicserélni nem akarok ilyesmire költeni (akkor sem ha olcsó).
Játékokat meg letöltöttem (eredetiekkel nem volt gond Stemen regisztrálva örökké accountomhoz rendelve)

[ Szerkesztve ]

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#9) Atom_Anti


Atom_Anti
(senior tag)

Csaknem ilyen gyenge lesz grafikája?

(#10) Lacces válasza Atom_Anti (#9) üzenetére


Lacces
(őstag)

Nem a grafika a lényeg, hanem, hogy 2 hétig ne kelljek fel a gép mellől :D ;]

(#11) bigga válasza Lacces (#10) üzenetére


bigga
(aktív tag)

Ennyi, nem a graf számít, hanem a játékélmény, úgysincs olyan sok új dolog a nap alatt...

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#12) anulu


anulu
(nagyúr)

sajnálom, hogy a kiadók direktben a warez felé tolják a játékosokat :(

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#13) Wolverine válasza Ryder62 (#1) üzenetére


Wolverine
(félisten)

A "mindig online kell lenned" megoldás éppen egy warezellenes dolog. Ha a játék eleve a szerverről érkezik jórészt, mint egy MMO-nál, akkor ez még működhet is.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#14) wednesday


wednesday
(őstag)

Nagy warez ellenes dolog az, hogy az eredeti példánnyal rendelkezőknek kell mindig online lenniük.
Az illegális példányt meg megtörik és volt védelem nincs. Azzal aztán nem kell szenvedni a továbbiakban, csak indít és játszik. Ez itt a fő gond.

(#15) Wolverine válasza wednesday (#14) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Ha a szerverről streameled a játék nagy részét, akkor nem törik azt meg olyan könnyen.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16) wednesday válasza Wolverine (#15) üzenetére


wednesday
(őstag)

Az meg elég nagy befektetés és sok komplikációval járhat. Ráadásul nem biztos, hogy megtérül, hiszen nem a warez az egyedüli ok az eladások gyengülésének.

(#17) Lacces válasza wednesday (#16) üzenetére


Lacces
(őstag)

Ez így van, és igazad van.

Viszont ha szabad akkor lenne egy személyes véleményem is! :)

Szerintem a folyamatos online-t sokan megfogják tűrni, köztük én is, ha valami eszméletlenül brutálisan jó lesz a játék multiplayer része! :DD

(#18) wednesday válasza Lacces (#17) üzenetére


wednesday
(őstag)

Ha jól sikerül egy játék, akkor sokan megveszik az eredeti példányt. És ha belegondolsz vagy majd a kiadók is belegondolnak jobban, akkor azért kell egy hatalmas szerverparkot fenntartani (egy sikeres játéknál MÉG nagyobbat), hogy az eredeti példánnyal rendelkezőket kiszolgálják. Egy nagyon költséges tényezőt iktatnak be maguknak, ami nem biztos, hogy fedezi azt a néhány tévelygő után befolyt pénz, akik megveszik a játékot ha nincsen tört verzió. Ez a legvékonyabb réteg.

Az átlag warezosról képet kapunk, elég ha csak a torrent fórumába beleolvas az ember: "beállok seedbe" (nem is érdekli mi az), "Ez milyen játék FPS?" (FPS-en kívül összes kategóriánál, még aknakeresőnél is) El fog indulni a gépemen? (486DX2) "fejlövéstől nem halt meg az ellenség, ragyi, kuka" (RPG-nél) és még lehet sorolni...

Sok ember akkor se venné meg az eredetit, ha nem lenne rá tört verzió. Van ilyen persze, de, ahogy fentebb is írtam nem a legnagyobb halmaz. És az ő +bevételükkel kéne fedezni a szerver parkokat, a supportot stb.

(#19) Healbacsi válasza wednesday (#18) üzenetére


Healbacsi
(senior tag)

Az addig tiszta, hogy penzt koltenek az online rendszer fenntartasara, de ezaltal neked mint felhasznalonak lehet jobb, mert adhatnak extra jutalmakat ha eredetin jatszol, konnyebben patchelheto a jatek, nem kell allandoan toreseket keresgelni az uj verziokhoz, elerhetobb a gyarto altal uzelemtetett forum, ahol adott esetben technikai kerdeseket tehetsz fel, es meg neha erdemi valaszt is adnak ra, mas nem a tobbi felhasznalo reszerol.

Amit az offtopic reszben irtal az igaz, de a letoltok nagy resze igenis vegigjatsza a jatekot, sot adott esetben tobbszor is, es neha kedvenc jatekka valik, noha nem fizetett erte egy fillert sem. Igazabol ezeket a usereket akarja a kiado megfogni, hogy igenis vegyek meg a jatekot ha mar tetszik nekik.

(#20) wednesday válasza Healbacsi (#19) üzenetére


wednesday
(őstag)

Persze lehetnek előnyök, monjduk én főleg Steamet használok, ott már megvannak ezek az előnyök (patch, stb), de amit írsz azt kisebb kapacítással lehet üzemeltetni. Én arra gondolok (persze pontosan nem látok bele), hogy az állandó net kapcsolat meg streamelés játékoknál, lehet több erőforrásba kerül, mint, ami bevételhez jut az olyan felhasználók vásárlásra "kényszerítésével", amiről te is írsz. Aki megvenné ha nem lenne más út.

(#21) Healbacsi válasza wednesday (#20) üzenetére


Healbacsi
(senior tag)

Rosszul latod. Barmely mmo-t veheted, akar az f2p-seket, total megeri uzeleltetni, es egy "single player"-es jateknak sincs adott esetben kevesebb felhasznaloja mint egy mmo-nak.
Pl. a Witcher 2-nek is tobb mint 1 millio vasarloja van, es kb 3-4 millio aki warezzel tolja. Ha ebbol akar 20%-ot megfognak, mar megerte, es csak egy sima mezei jatekrol van szo.
Egy serverfarm ami az "A" jatekot felugyeli, az siman felugyelni tudja "B"-t, "C"-t. stb stb, anelkul, hogy komolyabb bovitesre szorulna. Igy az adott kiado szinte minimalis bovitessel tobb frissen megjelent jatekjat tudja felugyelni.

[ Szerkesztve ]

(#22) demyen


demyen
(tag)

nem rosz.
http://gamepod.hu/tag/fonzy77.html222http://gamepod.hu/tag/kisubul21.html

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.