2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Sim City 5: Mégsem kell hozzá állandó internetkapcsolat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Meglehetősen nagy felbolydulást keltett tegnap, hogy több oldalon megjelent a hír, miszerint az új Sim City állandó internetkapcsolatot igényel működéséhez.

Hirdetés

Megnyugodhatnak azok a játékosok, akiket elszomorított a tegnapi nap folyamán több oldalon napvilágot látott hír, miszerint az új Sim City játék állandó internetkapcsolatot fog igényelni még az egyjátékos mód esetén is.

Az Electronic Arts egy közleményt adott ki ma, melyben tisztázzák a félreértést. Állításuk szerint nem ilyen súlyos a helyzet. Habár az új Sim City játék elindításához szükségünk lesz internetkapcsolatra, attól nem kell félnünk, hogy ha játék közben megszakad a kapcsolat, akkor kilép a főmenübe és kezdhetjük a legutóbbi ellenőrzőponttól.

A GameSpy oldalon olvasható cikkben időközben javítva lett az erre vonatkozó bejegyzés. Az újabb információk szerint a Sim City 5 elindításához Origin account és telepített kliens fog kelleni, valamint a játék minden egyes indításánál autentikációt végez a program. Az ellenőrzést követően már az sem probléma, ha megszakad az internetkapcsolat, nem fog kiléptetni minket a játék, mint annak idején az Assassin's Creed II.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.