Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz kolosanyi #15 üzenetére
Van különbség. Nekem kicsit mosottabb hangja van a rockboxnak. Viszont mivel a gyári szoft nem szerette jópár flacomat így nem opció. :S
Történeti hűség kedvéért eléggémindentmegmutató fejessel mondom ezt és elhallgatom róla. Mindenhogy jobb mint a laptop alaplapija...
( Mondjuk a headstreamer viszont sokkal jobb ez alá a füles alá, de nyilván más liga is )
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz kolosanyi #17 üzenetére
T70.
Nem megyek bele mp3 vs flac vitába. Nem is ítélkezem.Azt tudom hogy épített elég erős fejeserősítővel egy senn hd 650el meg egy beyer t70el ( meg még ami jött ment itt közben ) plusz tuningolt, fúdetápos külső daccal valahol azt gondoltam egyszer régen hogy legyen már veszteségmentes a zene. Aztán jött a mehetnék közbeni zeneigény és úgy döntöttem tárolja mp3 ban is meg flacban is ugyanazt akinek hét anyja van. Na innentől fontos hogy minden flac menjen a rohangálós lejátszón is.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz kolosanyi #21 üzenetére
Nyilván ez így van. Már a szar minden formában megesik. De valahol úgy vagyok vele legalább a tömörítéssel nem rontom az elvi maximumát a rendszernek. Hit kérdés ez. Hallásom már rég nincs
-
Th3Ac3
tag
válasz kolosanyi #25 üzenetére
Amellett akarom hogy pontos legyen miközben erős is, de a jelenlegi fázisban még az EQ-val is túl halk. Sajnos valahogy ez a kettő egyedül csak gépen jött össze, más eszközhöz csatlakoztatva eléggé halk/ vagy szegényes a hangkép. Ha nem állítok rajta szinte nem is hallom a mélyeket, így a zene lényege veszik ki belőle amiért igazán szeretem. Igen az Optimusról van szó, elviekben a hangchip nem rossz, gyakorlatilag valahogy nem az igazi, közelében sincs attól amit szeretnék tőle.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest