Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Nagyon tetszik ,csak az ára...
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz janeszgol #64 üzenetére
Egyetértek. Jövő márciusban lehet előfizetés hosszabitásra részletre vennem, ha van rá lehetőségem veszek majd egyet. A gond az,hogy örökséget is idén kapom meg, el ne gyengüljek és ki bírjam addig. Ma megnyomkodtam-fogdostam Samsung boltban, nagyon tetszik.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Milyen tokot használtok? Most a ceruza tartós gyári tok van rajta amit előrendeléshez adtak nem rossz, de ha rajta van a ceruza tartó is nem az igazi.A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
100×-os zoomot ,ami az S22 Ultrában van,rá lehet "varázsolni" illetve van értelme?A jövő most van
-
-
vilmose33
őstag
válasz N.YCityBoy #888 üzenetére
Helló
Ez úgye sok mindentől függ, nálam össze van kapcsolva SGW4-el,gondolom ez is kicsit fogyaszt, ma ráértem játszani így 1 nap 7 órát ír,ha dolgozom akkor persze több. Lényeg nekem ki szokott bírni egy napot,de ha sokat nyomogatom illetve játszom akkor le lehet simàn meríteni 1 nap alatt, de ez így van bármelyik csúcs telefonnal. Talán az újjabb IPhone-k kívételek.A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Fogta magát és be kapcsolt az alvásidő mód,pedig biztos nem állítottam be. Be kapcsoltam ,fekete fehér azt híttem valami vírus, szerencsére fent jelezte,hogy be van kapcsolva, valakinek volt ?A jövő most van
-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
Elég durván elkezdett feljönni a belső kíjelző fólia a hajtásnál. Utána érdeklödtem szeptember közepe felé üzemelik be a gépet ami tud fóliát tenni rá az Aradi utcai üzletben.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz vinczetibor #1282 üzenetére
Remek hír, sajnos mint írtuk feljebb itt még nem működik a fólíázó gép. Nagyon korekt lenne ha ingyen cserélnék a fóliát.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz herdsman83 #1566 üzenetére
Nekem ,majd egy év után jött fel. Most vezetik be elvileg az új funkciót,hogy ne kelljen le gyárizni, viszont,hogy napokig tart a csere az tényleg érdekes- mi tart addig
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz herdsman83 #1570 üzenetére
Én vissza küldeném a helyedben, kicsit várnék,hogy legyen olcsóbb-akciós fold4, ott már nagyobb a külső kijelző. Persze te tudod.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz giroud199 #1592 üzenetére
Szerintem szervíz. Ha a telekomhoz visszed tovább tart általában, mintha egyből a Samsunghoz visszed. Viszont a Samsungnál kérnek minden vásárlást igazoló dokumentumot illetve ha nem a te neveden van akkor még meghatalmazást is, a telekomnál nem biztos.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Szia
Sajnálom,de nálam is ez történt, szintén kb.1 évesen. Hozzá szólásomban leírtam mit csináltam. Elnézést nem ide írtam.
Lényeg bevittem az Oktogóni szervizbe, ott elhajtottak, hogy az Én hibám törés,önköltség:215e. ha jól emlékszem.
Nagyon fontos ha 1 éven belül vagy akkor 1× ingyen cserélik!!!
Nekem sajnos pár nappal elmúlt 1 éves.
Felvettem a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálattal. Be kértek mindent, utána bevizsgálták és végül ingyen cserélték.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Boldog új évet!
A belső fóliát mivel szoktátok takarítani, még van rajta fólia?A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest