Új hozzászólás Aktív témák

  • szilasz007

    aktív tag

    No. Régen sírtam, hogy mennyire szar ez az óra, úgyhogy ideje, hogy írak. :)

    Korábban írta valaki, hogy célszerű gyári számlapot használni. Nos, dobtan a dizájnos MD-s számlapot, miután az óra véletlenszerű merülés hullámokat dobott, ezt még nem hordva asztalra téve is hozta...
    És láss csodát: Ma reggelre meg volt az első másfél nap töltő nélkül. Tegnapelőtt délután edzésre fel, 2 óra ugra-bugra, majd alvás, teljes követés, reggel letettem direkt az asztalra hozzá nem nyúltam, majd este még egy alvás. Marad benne 18% reggelre.
    Kb. ez az amire számítottam, a régi watch szimplán letéve el pihengetett 3 napig is. Azzal már elégedett vagyok, hogyha nagyon minimálisan merül ha nincs a kezemen.
    Ha ez így marad, akkor a telet a meleg szobában tölti velem, és nem a hűvös szeméttelepen :p

    Az új pulzus követő algoritmus meg hááát. Számomra tartásban rosszabb. Frissítés előtt sose vesztette el. Most mindig, de nem tragikus. Viszont legalább gyorsabban követi az aktuális számot. Korábban azért ott volt a 10 másodperc késés, ha hirtelen felpörgettem magam. Ezt most gyorsabban követi érzésre.

    Elégedettségi faktor javult, most már újra "használható" kategória nálam... csak nagyon figyelni kell mit tesz fel az ember, mert utána találgathat miért merül az óra. Az a aksi használat diagram szinte használhatatlan nyomozásra.

Új hozzászólás Aktív témák