Új hozzászólás Aktív témák

  • SimonJanos

    aktív tag

    válasz tpeti78 #4703 üzenetére

    Mondjuk ez jogos és alapvető: a processzekre figyelni kell. ;]

    Pl. a Battery Doctor (is) nagyon jól monitorozza hogy mi használ a legtöbbet!
    Csak ajánlani tudom egyéb dolgai miatt is: az akksi megfelelő töltésére (is) hasznos.

    Akinek gondja van az automatikus jelzésekkel: minden letiltható, beállítható!!!

    Lényeg: Alapvető, hogy legjobb ha készüléked 1. min. 80%-ra töltöd, 2. inkább 100%-ra, 3. a szoftver szerinti időközönként (~havonta) csepp-töltesz = akksid élettartama jelentősen nő! Minden töltést feljegyez a program és kiértékel. Tablet-ekre is telepítettem: sajnos G.Play azokon "nem látta"*, de az applikációt lementve (backup) telepíthető és gond nélkül működik. Amúgy még sok jó funkciója van! *Jó lenne ha ezt megoldanák a frissítések miatt...
    * Újabb verzióhoz: már látja a tablet is. Az alkalmazás mérete megnőtt: kapott Task Killer-t és egy újabb "összefoglaló" modult, tehát három ikonja van.

    Xperia(mini pro)-n az alap "LivWare kezelő"-vel, más márkájú készülékeken azt letöltve ("Intelligens csatlakozás" ikonja lesz) beállítható, hogy ha a töltőt csatlakoztatod, automatikusan induljon el az applikáció!

    Sajnos az alkalmazás (valamennyire érthető módon) nem telepíthető (alapból / no-root) SD kártyára, ezért akinek kis memóriájú a készüléke és spórolni akar, pár használattal kitanulhatja, hogy mi az a 3 fázis, amit "használhat", így pár használat után törölheti - manuálisan megoldhatja a dolgot.)

    stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html

Új hozzászólás Aktív témák