Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guifater
tag
válasz Pigmeus_1 #68560 üzenetére
Üdvözlet a Guruknak!
Csatlakozni szeretnék (#68560) tarakos) kolléga hozzászólólásához! Nem írom le még 1x ugyanazt a problémát a rootolással kapcsolatban, de a lényeg nem akar a készülék rootolódni ( hü de magyar)
Sajnos én magam is hasonló problémával küszködök.
Jó lenne ha valaki minél hamarabb választ adna a kérdésünkre, mi lehet a gond, vagy mit csinálunk rosszul?[ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
-
guifater
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem! Az S3-s kütyümre feltettem az angol legfrissebbik 4.3-as ROM-ját. Ment is egy darabig gond nélkül, majd utána elkezdett belassulni meg-meg állt stb. Gondoltam visszateszem a 4.1.2-s MG4-t. ami megvolt nekem már korábbról. Az Odinnal bemásolva a pda részbe ( egyfájlos) bár a telepítés sikerült, de a bootnál beragad és újra-újra indul. Tehát valami nem jo.
arra gondoltam nem egyfájlossal próbálkozok, hanme 4 fájlos rommal, de nem találok olyat sehol a neten.
Ha van valakinek, vagy tud biztos linket kérem ne tartsa magában , segítsen.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
guifater
tag
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol kell bekapcsolni a telefonon (I9300XXUGMK6) a HDMI kimenetet a tv-n történő lejátszáshoz?
átalakítom van, HDMI kábel van összedug a tv-vel, de se kép se hang. Ráadásul a beállítások közt- mint annak idején az s1-nél, nem találom a bekapcsolás lehetőségét. Ott még azt is állítani lehetett hogy a képformátum PAL vagy Secam legyen.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest