Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Oceanus #43692 üzenetére
Gyári visszaállítás ... és a Play megjegyzi az eddig telepített alkalmazásaidat így egyszerűen visszatudod őket rakni És azt ajánlom amit nem használsz azt ne telepítsd vissza mert lehet hogy azért fagy mert tul sok alkalmazás fut a háttérben egyszerre
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Oceanus
tag
válasz Oceanus #43692 üzenetére
Sziasztok!
Hát végül teljes hard reset lett belőle nem mentegettem én le semmit a telóról mert közben is kifagyott... Szóval a lényeg hogy az a problémám hogy a teljesen gyári teló is kifagyott miközben telepítettem fel rá a régebbi programokat... Ez már akkor csak gariban lesz m egoldható vagy esetleg van valakinek ötlete még ezen kivül?
Ember tervez, Isten perverz!
-
gurl
tag
válasz Oceanus #79629 üzenetére
A zeneszaggatás már korábban is előfordult, ezt nem a frissítés hozta magával próbáld meg a powerampot,nekem segített korábban. Én most 4.4.2őt használok (CM11) és lekopogom(koppkoppkopp),nincs bajom vele. Akksi üzemideje kicsit gyengécske, mint a gyári 4.3-mal, nekem ezt kéne orvosolnom valahogy...ha bárkinek van ötlete(alap battery alkalmazás? , valami trükk a beállításoknál,bármi..),hallgatom!
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
válasz Oceanus #79631 üzenetére
Érdekes,hogy egy ilyen telefont, akkor lehet megfelelően használni,ha minden ki van kapcsolva,ami érdekessé tenné a készüléket én viber,facebook messenger, email és zenén kívül,nem használok mást,mégis estére lemerül úgy,hogy napközben azért megpróbálok gazdálkodni..és akkor még nem beszéltem játékról,navigációról,netezésről vagy bármi másról ilyen beállítások mellett elég lenne egy 5 ezer forintos telefon is... lehet nálam van a hiba, de én egyelőre ezeket a "hibákat" a rendszernek tudom be hivatalos Kitkat meg elvileg nem várható S3-ra.. talán itt a váltás ideje?
off: használ valaki 3000 mAh akksit? az alap -ha jól tudom- 2100-as,de 3 ezrest is bele lehet tenni (?).
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz Oceanus #88862 üzenetére
Nem lett volna szabad kivenni az akksit töltőre dugott állapotban. Amikor hosszú időre lemerül egy akksi, akkor az első töltőre való dugásnál akár fél óra is eltelhet, mire elkezdi látszólag tölteni a telefont. De végeredményben akár meg is halhat az akku. Nem bírják a lemerült állapotot. Még rövid időre se, nemhogy hosszúra. Próbáld ki egy másik akkuval valahogy. Ha ugyanúgy állandóan újraindul recovery menüben, akkor marad az alkatrésznek való eladás. Még így is sokat ér.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- További aktív témák...