Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciko69
csendes tag
Sziasztok! Mától a T-nél újra olcsóbban adják az Advencet.Még nem volt érintős telefonom csak hagyományos,hetek óta olvasgatom a fórumot,bújom a netet tesztek,felhasználói tapasztalatok után kutatva.Xperia L,és az Advance között vacilláltam,de személyesen amikor néztem a két telefont nekem az üzletben a samu jobban bejött.Ugye egy bevált jól működő típusról van szó és most megéri ezt 43 ropit két év rablánccal?Nem extra igénybevételre kell,én játékot nem különösebben tervezek rajta.Alapdolgokon kívül,csak böngészés,illetve a zenehallgatás érdekel jobban.Jó a zenelejátszó része,szépen szól?A kijelzöje nagyon bejött,a görgetés az oldalak között gyors volt ez nekem tetszett.Ha jót írtok a zenelejátszóról,(a fülest olvastam h.okosabb lecserélni.)ill. a telefonról nekem lehet h.ma megrendelem!Köszi ha ír valaki elöre is!
-
laciko69
csendes tag
Kösz a válaszokat,tokot érdemes vele együtt rendelni a T-től?Mert sosem tudni, inkább óvom a kezdetektől...
-
laciko69
csendes tag
Sziasztok,a beépített rádióban van equalizer?A médialejátszóban van,de a rádióra az nincs hatással.
-
laciko69
csendes tag
Május végén vettem a készüléket GB-vel,amit szervízben azonnal módosítottak JB-re.Általában böngészésre használom,és zenehallgatásra a szokott telefon funkciók mellett,játszani nem szoktam rajta.Egyszer kétszer laggolt-akadt de nem nagyon foglalkoztam vele.A playről szedtem le progikat ingyeneseket:nova launcher,poweramp,equlizer,mx player,laborlelet,ex dialer,angol magyar szótár,menetrend droid,extreme alarm clock,Antutu benchmark,battery widget.Időkép.Soccer Livescores.Plusz a szokásos t-mobile progik.Semmi komolyabb gondom nem volt,de tegnap este olyan képernyő jött fel hogy csak segélyhívás indítható,csak ez az egy oldal volt látható ki se tudtam belőle lépni újraindításnál is ugyanez fogadott,ha az aksit kivettem akkor is csak ez jött fel semmi mást nem engedett.A teló feltöltése után nyomtam egy power+hangerő fel+ középső gombot amiből a factory resetes részt leokézva sikerült életet lehelnem belé.Ha nem olvasnám a fórumot ezt se sejtettem volna....Mi lehetett ez, járt így már valaki?Progik akadtak volna össze az volt a baj szerintetek?Vagy van valami ötlet,nem szeretném ha megint előfordulna ilyen...
-
laciko69
csendes tag
válasz Stauffenberg #25489 üzenetére
Csak a tárcsázó képernyő volt elérhető segélyhívás funkcióval.Csak ez jött be semmi más.A sim kártyát is többször kivettem visszatettem,semmi.A factory reset oldotta csak meg a gondot.
-
laciko69
csendes tag
Sziasztok! A telefonon voltak alapból a névjegyek,néhány nappal ezelőtt mentettem a kártyára is,minden telefonszám kétszer szerepelt benne.Ma felraktam a 10.2-őt,de fogalmam nincs hol és milyen mappában,milyen címszó alatt keressem az elmentett névjegyzéket.Vagy töröltem a telefonról is meg a kártyáról is a névjegyzéket szerintetek?
-
laciko69
csendes tag
Sziasztok! Odinnal raknám fel a t-s jb-t,cm.10.2 van most rajta.Odáig jutok el,hogy get for PIT mapping vagy mit ír ki üzenetben az Odin,a bal felső sarokban set partitiont ír ki.... aztán fél óráig semmi.Tovább kellene így hagyni vajon de semmi sem történik,a leírásban említett zöld sávnak ami a haladást mutatna a telepítésben nyomát sem láttam még.Repart bepipálva stb...de hiába mert nem jutok tovább.Már azóta mégegyszer leszedtem a jb-t,de most már a telót töltőre kellett dobnom mert vagy 40 százalékra esett vissza mivel folyamatosan világított persze a downloadig mód miatt..Próbáltam újra indítani a cm.10.2 most is bootol róla.
Már vagy ötször neki szaladtam,de ennél tovább egyszer sem jutottam.
Ha tudtok segíteni köszi előre is. -
laciko69
csendes tag
Én is így ettem fel a 10.2-őt,vagy 4 napja,de az aksi idő miatt-nekem 1,5 napos átlag után most bizony egy nap körül van.Régen olvasom a topikot,rootoltam is,kernelt is tettem fel,de az odint még nem használtam.Olvastam a leírást többször is,sőt még telepítés közben is ránéztem,de nem tudom mit csinálok rosszul,lehet hagyni kellene egy órát is hagy fusson tovább a telepítés mert ott a hol írtam valamiért belassul?
-
laciko69
csendes tag
A kiest én le is töröltem a pc-ről már régen.A fórumról a TMH 8GB XXLQE próbálom,repartos igen.Az odin nekem simán elindul nem kér rendszergazda jelszót meg ilyesmit.Csak kb két perc után,vagy annyi sem megakad ahol írtam.Bal felső sarok:set partitiont ír az odin,a futó üzenetek közt pedig PIT mapping vagy mi az utolsó amit jelez.De fk.fél óra múlva is ugyanezt írja a bal felső sarokban is,meg az üzenetek közt is az odin.
-
laciko69
csendes tag
Sikerült Acef,egy újra indítás megoldotta!Hálás köszönet a segítségedért!Root,cocore,fmod is felment.
A tapasztalataimról majd fogok írni.Abban tudsz segíteni hogy a névjegyekhez képeket majd hogy tudok becsempészni,mert az nem nagyon sikerül.Exdialeren belül vagy jellys névjegyeken belül?vagy más módja van a képek névjegyekbe helyezésének? -
laciko69
csendes tag
Ha jól emlékszem december elején,vagy november végén toltam fel az Fmodot,mégpedig cm.10...után ami látványos volt,de nekem is laggolt és falta az aksit.Az Fmod megváltás volt utána,és az akku is másfél,két napot bír!Az újraindulások is megszűntek,én elégedett vagyok a telefonnal is,meg az Fmoddal is!Köszi Acef! Várom én is az új pucolt romot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest