Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0GERIUS
tag
Hellósztok!
Csak két gyorskérdés:
1) A JB Odinnal való felrakása T-s Galaxy S Advance esetében működne-e, és ha igen, akkor növeli a Binary Counter értékét?
2) Megéri-e most JB-re váltani, vagy inkább érdemes kivárni a hivatalosat?
+1) A legutolsó (LQ4) egyből mehet, vagy LPY-tól sorrendbe haladva?
A válaszokat előre is köszönöm! -
R0GERIUS
tag
válasz gusthy #12488 üzenetére
1) A JB-vel kapcsolatban vegyes vélemények voltak, viszont nem volt olyan vélemény, ahol hosszú távon használták...
2) Nem egyértelmű a visszajelzésekből, hogy az orosz független update hibátlan kártyafüggő készülékeken (feltételezem igen, de inkább rákérdeztem)...
3) A Binary Counter-es kérdésemre még a régebbi hozzászólások közt sem találtam egyértelmű választ...
4) A frissítés folyamatával kapcsolatban pedig mindkét verziót olvastam a fórumon, és arra lennék kíváncsi, hogy melyik a biztonságosabb... -
R0GERIUS
tag
Egy gyors kérdés: az egyedi kernel növeli a binary countert?
-
R0GERIUS
tag
Helló!
Csak kíváncsiságból kérdezem azokat, akiknek T-s Advance van: nálatok is gyenge a térerő (természetesen fővároson kívül)?
Nálam elég gyatra szokott lenni, és néha kézzel le tudom árnyékolni...
Amúgy a WiFi is gyakran dobálja a jelet, vagy nem mindig csatlakozik fel.
Ez csak egyfajta szériahiba, vagy inkább szerviz?Ui.: A counter nő, ha egyedi kernelt teszel fel? (gondolok itt JB-nél CoCore-ra)
-
R0GERIUS
tag
Utolsó kérdés: CWM vs. TWRP?
-
R0GERIUS
tag
válasz doc hollyday #18492 üzenetére
Köszönöm!
Viszont nálam a fővárosban jó a térerő, úgyhogy szerintem a T hálózata a bűnös...
Más: Utánakerestem a CWM-nek, de nem nagyon találtam jót, csak ideigleneset. Szétnéztem a Blade-s korszakom forrásaiban (pl. XDA), de semmi jó...
Valaki tud adni egy megbízható verzióhoz egy linket? (akár mindkettő recoveryhez is jó lenne egy biztos verzió) -
R0GERIUS
tag
válasz tomiii007 #19546 üzenetére
Ez viszont tény, hogy balf*sz módon kirakják a hírt (ráadásul késve és félreérthetően fogalmazva), hogy a Samu elkezdte frissíteni a telefont... (arról nem is beszélve, hogy a Debitel nem tudom mióta számít függetlennek...)
Ezt elismerem, csak félreérthető volt az előző hozzászólás."ha uj ROM lesz kint akkor elöbb lesz kint sammobile.com-on mint, hogy mobilport majd ír róla sztem..."
Na ez igaz, és kb. ebben a sorrendben lesz: KIES/OTA -> LIVE Samsung Updates -> Samfirmware/Sammobile -> (2 évvel később) vmelyik hírportál.[ Szerkesztve ]
-
R0GERIUS
tag
válasz flash- #19558 üzenetére
Elég sok európai ország független telefonján van ez...
Szerintem a független magyar update (ami még nincs kinn) biztos nem fog garivesztést okozni. (A legbiztosabb ezen a téren a KIES-es frissítés)
De elméletileg bármelyik független LQE jó lehet... (javítsatok ki ha tévedek) -
R0GERIUS
tag
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem (viszont mostmár többször nem fogom), de 100%-ig biztosra akarok menni.
Ha a frissítés menete:
1. ODIN-nal LK2 -> LQE
2. Root
3. Universal Kernel Flasher-rel CoCore 6.0 TWRPa) Működik-e a fenti elgondolás?
b) CoCore működik-e LQE alatt?
c) A folyamat növeli-e a binary counter-t? Ha igen, akkor kivédhető-e valamilyen módon?
(A T-s garis telefonomon nagyon nem szeretném bukni a garit (főleg, hogy a binary counter reset progik nem feltétlen működnek...), de azért kipróbálnám, hogy ez így mire lenne képes. )Előre is köszönöm a választ!
-
R0GERIUS
tag
válasz Lajos11107 #19826 üzenetére
Ha gyári szoftver van rajta, akkor max csinálj egy hard resetet.
Amúgy nekem ez szervizgyanús...beccyboy: Gyorsabb voltál, és tényleg lehet ez az oka... Én ezt anno a Blade-mnél játszottam el, és egy SD kártya csere megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
R0GERIUS
tag
válasz Lajos11107 #19830 üzenetére
Akkor inkább beccyboy javaslata az érvényes: ha van benne SD kártya, akkor vedd ki belőle és úgy nézd meg. Ha nem fagy le a továbbiakban, akkor venned kell egy új SD kártyát.
-
R0GERIUS
tag
Hellósztok!
Nálam a T-s KIES-en keresztüli frissítés után nagyon sz@r lett a WiFi (folyamatosan eldobálja a jelet).
Már próbáltam reset-et, de semmi (majd később lehet, hogy lesz még egy...).
Ez csak egyedi, vagy a T-s szoftver sajátossága? -
R0GERIUS
tag
Hellósztok!
Többször is előkerült, hogy van 'Storage' mód a telóban. Azt hogy lehetne előcsalogatni? Ugyanis nálam sajnos csak MTP van és jobban örülnék, ha normálisan is lehetne csatolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest