Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc hollyday
csendes tag
válasz R0GERIUS #18475 üzenetére
szia!nekem független az advance-om,de nálam is volt térerő probléma,szerencsére vásárláskor még a boltban feltünt hogy szinte 0 térerőt produkál t-mobilos kártyával(budapest).erre az eladó srác kibontott egy másik példányt,átraktuk a kártyát és azzal azonnal full térerő lett.természetesen ezt vettem meg és azóta sincs ilyen jellegű problémám.ezzel csak azt akarom mondani hogy akár valamilyen gyári hiba is lehet ez sajnos.főleg hogy elég sokan jeleztek térerő gondot a fórumban.mindenesetre a 2 azonos teló között elég nagy különbség volt térerő ügyben...
-
flash-
veterán
válasz R0GERIUS #18475 üzenetére
én telenoros vagyok általában tökéletes a telefonbeszélgetés minősége,néha van hogy hivom a másik telenoros ismim és nem halljuk egymást,ilyenkor újra hívom és jó lesz,ez nem tudom mitől lehet(galaxy ace-nél is volt és most advance-nél is)ovábbá néha kimarad 1-2 másodpercre a hang,de ez se gyakori...összeségében jó a telenor
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hálózati / IP kamera
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 tok S-Pennel, fekete
- Szép állapotban lévő Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Kék 6Gb Ram 128 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest