Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
válasz petya2012 #3488 üzenetére
Én a Battery Widget nevű appot használom! Amit tudnia kell azt adja!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
szabacsik
őstag
-
dobolson
senior tag
válasz petya2012 #3661 üzenetére
Vírusirtót nem használok. Nem tudom, hogy van-e értelme, de kb mindenki más állásponton van.
Töltéssel semmi extra: nem kell lemeríteni és kisütni sem. Addig töltsd, amíg ki nem írja, hogy fullon van (fentebb tárgyaltuk, hogy mit és hogyan jelez), nem kell tovább, felesleges.
-
-
Gery15
addikt
válasz petya2012 #4423 üzenetére
Nem fontos lemeríteni 1%-ig vagy akár 3%-ig, mert én úgy tudom 1 nem lehet, ahogy neked se ment, mert 3%-nál kikapcsolt. 2 ezeket az aksikat már nem kell kisütni meg napokat fent hagyni első töltésnél. Amikor úgy érzed, hogy töltésre van szüksége feltöltöd ennyi.
HyperX
-
Pantal
senior tag
-
dobolson
senior tag
válasz petya2012 #4434 üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogyan szeretnéd, hogy mikor kezdjen működni. Én nem használom, mert mint látod, az általad beállított töltöttséget elérve visszaveszi a fényerőt, letiltja a wifit stb...szóval, korlátoz. Ezeket mind magamtól is meg tudom csinálni, ha indokoltnak látom, nem kell, hogy a gép felügyelje ezt. Nekem ez a véleményem, én nem használom.
-
-
Csori72
aktív tag
válasz petya2012 #35630 üzenetére
én mindig 800x800-ra méretezem a háttérképeket amit a telóra készítek. a lényeget még PS-ban mindig középre igazítom, ez lesz a főképernyőn. így lapozáskor (amit nem is használok) a maradék 320px-en osztoznak a további oldalak. ez jobbra és balra 160px. a kép fő témája alig menne ki.
így a telefonon már nem kell újra méretezni.[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest